Politaiul din Belleville – Belleville Cop (2018)

Cand un prieten din copilarie din filmul Politaiul din Belleville – Belleville Cop online subtitrat, este ucis de o banda de traficanti de droguri, Baaba (Omar Sy) se muta in Miami si face echipa cu un politist local, pentru a-i prinde pe criminali.

Sy, care a jucat in box-office-ul francez The Intouchables, este alaturi de Luis Guzman, actrita aliriana Biyouna, Julie Ferrier, Frank Gastambide si Diem Ngyen. Proiectul Politaiul din Belleville – Belleville Cop online subtitrat se afla in prezent in productie la locatia din Paris si Miami. Larry Gross scrie scenariul, iar Samuel Hadida de la Davis Films va produce titlul cu Tessalit Films. Hadida’s Metropolitan FilmExport va lansa proiectul in Franta la sfarsitul primaverii 2018.

Sy este ca Baaba Keita, care iubeste Belleville, un cartier din clasa muncitoare din Paris, unde si-a construit toata viata si unde mama lui iubita domneste ca regina. Ca politist, a refuzat toate promotiile pentru a ramane acolo. Chiar si prietena lui e obosita sa-l priveasca ca nu ajunge nicaieri. Cand prietenul sau din copilarie, Roland, vine sa viziteze din Miami sa-l avertizeze despre comertul cu droguri care isi asuma cartierul; Baaba doreste sa afle mai multe, dar prietenul sau este omorat inainte de a putea spune mai multe.


Titlu original: Le Flic de Belleville
Regia: Rachid Bouchareb
Actori: Omar Sy, Luis Guzmán, Biyouna
An: 2018
Gen: Comedie
IMDB: n/a


Belleville Cop (2018) Online