Poldark (2015)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Prima oara m-am intalnit cu personajul Poldark in urma cu cativa ani, cu mai bine de un deceniu in urma, cand urmaream curioasa si cu interes in scadere, un serial despre care nu stiam mai nimic. Ma refer la adaptarea din 1975 care nu a lasat ecouri adanci in ratiunea mea de adolescenta care nu tocea listele cu filmele de epoca, asa cum o face acum, ci mai degraba se bucura de orice rula pe ecrane, indiferent de gen, stil sau calitate (a nu se intelege ca originalul este neplacut, ci doar rudimentar).

Dupa ce serialul Outlander a facut ce-a vrut cu mine si mi-a slabit orice urma de judecata obiectiva de care mai dispuneam, iata ca Aidan Turner strange ghem toate sentimentele pe care un serial le poate oferi si prin chipul sau cunosc un Poldark cu figura spasita, ghidat de o morala exagerata.

Poldark (2019) Sezonul 5 Online Subtitrat

Sezonul 4 din Poldark este asteptat vara aceasta la Masterpiece BBC.

Poldark are in prezent serii filmate – in vara revine sezonul al 4-lea. Primul sezon este bazat pe doua dintre cele 12 romane din seria cu acelasi nume, scrise de Winston Graham. Avem, asadar, promisiunea ca va urma o intreaga saga asa cum se intampla cu Forsyte, doar ca aici ni se pune la dispozitie si un farmec mai modern, urmand ca generatiile care vor intretine discutiile, sa aiba o evolutie mai complexa in ochii privitorului.


Regia: Debbie Horsfield
Actori: Aidan Turner, Eleanor Tomlinson, Jack Farthing
An: 2015
Gen: Seriale Online, Drama, Istorice, Romantice
IMDB: 8.3


Poldark SEZONUL 5 Online Subtitrat:


S05E01:

S05E02:

S05E03:

S05E04:

S05E05:

S05E06:

S05E07:

S05E08:


Povestea romanelor Poldark

Fundalul productiei britanice omonima, Poldark  ne trimite in mijlocul secolului al XVII, putin dupa terminarea Razboiului de Independenta. Toate detaliile de la rolul femeii in societate si pana la ierarhiile in comunitati nu sunt neglijate, de altfel stabilite inca de cand il cunoastem pe Poldark , care revine acasa, aproape ca o fantoma, dupa ce toti cunoscutii il credeau mort in lupte. Candva un membru respectat al satului sau, afla ca parintele i-a murit, casa ii este in paragina, pamanturile si proprietatile sunt ruinate si putina avere a fost risipita. Mina care ii aducea venituri este inchisa acum.

Descopera totodata ca Elizabeth, cea care ii facea juraminte si promisiuni ca il va astepta, este acum logodita cu varul sau. Intr-o incercare disperata de a-si recastiga statutul, numele, respectul si bogatia, se incapataneaza sa deschida mina pentru care se indatoreaza. In peisajul dezolant in care s-a izolat gaseste o farama de naivitate si inocenta in persoana Demelzei, o copila pe care o salveaza dintr-o disputa la care asista in piata si pe care o angajazeaza ca servitoare; dar care curand ajunge sa il simpatizeze mai mult decat intentiona.

Povestea nu se sfieste sa strecoare printre evenimentele relatate si abuzuri, violenta, boli, moarte, comploturi, intrigi; dar si o doza de umor (cuplul de servitori).

Poldark (2015)
Poldark (2015) Online Subtitrat in Romana

Prima oara m-am intalnit cu personajul Poldark in urma cu cativa ani, cu mai bine de un deceniu in urma, cand urmaream curioasa si cu interes in scadere, u

Editor's Rating:
5