Pokémon the Movie I Choose You (2017)

Pokémon the Movie I Choose You (2017) Online Subtitrat


Regia: Kunihiko Yuyama
Actori: Unshô Ishizuka, Rica Matsumoto, Sarah Natochenny
An: 2017
Gen: Animatie, Actiune, Aventura
IMDB: 6.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Pokémon the Movie I Choose You

Permiteți-mi să încep prin a spune, ca un fan al Pokemon de la început, îmi place acest film. Ea spune o interpretare originală a începutului povestii Pokémonului, în principal Ash, pe măsură ce el începe deja. Am constatat că aceasta este o interpretare excelentă a materialului sursă, cu o poveste originală și un serviciu suficient de fani pentru fanii care au fost acolo timp de 20 de ani, fără a fi prea dependenți de a fi deschise pentru telespectatorii mai tineri. Îmi place în mod deosebit cum a atins cât de magică este lumea Pokémonului cu visul școlii obișnuite. Nu este perfectă, dar e destul de minunat.

Acum, cu acest lucru, am citit mai multe comentarii negative pe web și cred că oamenii se întâmplă cu un mod de gândire greșit și, ca urmare, critică-l pe baza lucrurilor pe care nu încerca să fie în primul rând. În primul rând, mă voi adresa unor critici “nu este exact ca sezonul 1”. Cea mai mare plângere pe care o aud este că “Misty și Brock apar doar în credite și nu în filmul principal” și “l-au înlocuit pe Misty și Brock cu noi personaje însoțitoare”.

În timp ce recunosc că mi-ar fi plăcut să-i văd în rolurile lor de lider în sala de sport, cum a făcut Brock în Origins, cred că mulți oameni uită că suntem în sezonul 21, iar Misty nu a fost un tovarăș din sezonul 5 și Brock a ” a fost un companion din sezonul 13. Toate celelalte personaje pe care le vezi în credite sunt ceilalți tovarăși ai Ashului. Nu le învinovățesc pentru că aveau însoțitori diferiți.