Pokémon Detective Pikachu (2019)

Într-o lume din Pokémon Detective Pikachu (2019) online subtitrat, în care cei din jur colecționează Pokémoni pentru a-i pune să lupte unii cu ceilalți, un adolescent dă peste un Pikachu inteligent și vorbitor care își dorește să devină detectiv.

Pokémon Detective Pikachu (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Rob Letterman
Actori: Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton
An: 2019
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 6.7


Pokémon Detective Pikachu (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Pokémon Detective Pikachu (2019)

Warner Bros. a proiectat în premieră, în Japonia, filmul cu Ryan Reynolds Pokémon Detective Pikachu, iar reacţiile jurnaliştilor invitaţi au fost cât se poate de pozitive, cele mai întâlnite cuvinte ce descriu pelicula fiind „încântător” şi „cuceritor”.

Cu toate că, în primă fază, mulţi au văzut în adaptarea celebrului joc video doar o nouă sursă de profit pentru Hollywood, odată cu lansarea primului trailer şi-au schimbat opinia şi au ajuns să aştepte cu interes producţia. Au mai existat, de-a lungul timpului, filme cu trailere atrăgătoare, dar care s-au dovedit ulterior eşecuri la critică şi box office, însă pelicula în care fostul Deadpool îi dă glas lui Pikachu este pe cale să demonstreze contrariul.

Iată câteva dintre comentariile de după film, adunate de syfy.

„Tocmai am văzut Detective Pikachu şi a fost încântător! Aduce la viaţă pokemonul preferat al tuturor într-o manieră cât se poate de plină de viaţă şi de realistă. Iar Pikachu? Este absolut adorabil. Simpatic până peste poate. Fani Pokémon, pregătiţi-vă!”, scriu bloggerii Simon şi Martina pe contul lor de Twitter.

„M-am distrat la Detectivul Pikachu. Fără mari pretenţii, sincer şi dând pe dinafară de pokemoni – cam acestea ar fi cuvintele care descriu filmul, care va evolua cu siguranţă într-o franciză pe cinste. Este potrivit şi pentru fani şi pentru non-fani”, este de părere Paul Shirley de la JoBlo.

„Detective Pikachu este bucurie pură de la început până la sfârşit. Este o lume autentică, care te cucereşte pas cu pas şi care este excelent construită. Există din plin elemente recognoscibile pentru fanii Pokémon. Cred că a existat în sală un soi de alergen, pentru că m-am trezit cu ochii-n lacrimi în anumite momente”, spune şi Dan Casey de la nerdlist.

Şi Dave Trumbore, unul dintre editorii Collider, s-a declarat cucerit de adaptare: „Am văzut filmul aici, în Tokyo şi, Doamne, sper că Ryme City este un loc adevărat pentru că îmi doresc foarte mult un prieten Pokémon”.

Terri Schwartz, redactorul-şef al secţiunii de divertisment a ign a scris: „Tocmai am văzut Detective Pikachu şi primul meu gând a fost «OMG, cât de simpatic l-au făcut!». Le-a ieşit perfect lumea Pokémon şi doar pentru a vedea cum au realizat pentru un film live-action aceste uimitoare creaturi merită cu prisosinţă preţul biletului. Dacă îţi place Pokémon, vei adora acest film”.

„Am văzut pentru a doua oară filmul şi tot ce pot să spun este: WOW! Aveţi de ce să fiți entuziasmaţi de lansarea lui pentru că este o experienţă grozavă. Este atât de amuzant şi de reuşit! Pe mine m-a dat pe spate la unele secvenţe!”, a scris şi bloggeriţa Anna Brisbin.