Point Blank (2019)

Paul din filmul Point Blank (2019) online subtitrat lucrează ca infirmier la Spitalul de Urgență. Paul trăieşte o viaţă liniştită alături de soția sa, Taryn, care este însărcinată și, în curând, urmează să dea naștere fiului lor. Dar, totul se schimbă în ziua în care un infractor, grav rănit, pe nume Abe, este internat în spital, iar Paul este cel desemnat să îl îngrijească. Mateo, fratele mai mic al lui Abe, o răpește pe Taryn și o ține ostatecă.

Neavând de ales, Paul este nevoit să îl ajute pe Abe să iasă din spital și să îl ducă să se întâlnească cu Mateo, fără să alerteze poliția. Paul și Abe, nevoiţi să facă echipă, se trezesc implicați într-un joc mortal între gangsteri și polițiști corpupți.

Point Blank (2019) Online


Regia: Joe Lynch
Actori: Anthony Mackie, Frank Grillo, Marcia Gay Harden
An: 2019
Gen: Actiune, Thriller
IMDB: 6.2


Point Blank (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Point Blank (2019)

Potrivit lui Netflix, publicul a fost plâns pentru un remake al povestii din 2010, dar de această dată a jucat cu Anthony Mackie, care este, probabil, încă în zona de vis după ce a aterizat concertul căpitanului american. Filmul de acțiune Netflix Point Blank prezintă o asistentă medicală disperată de urgență, alături de un suspect al crimei (Frank Grillo – asigurându-se că lumea se confruntă cu MCU) pentru a-și salva fosta soție. Este o presupusa cursa impotriva timpului, thriller de actiune extrem de pompat.

Dar este o acțiune lipsită de toate tropurile genului thriller, deoarece decide să vândă actorul, nu povestea. Scenariul de la Point Blank se desfășoară leneș, introducând o asistentă care este încântată să înceapă o familie. Tot dialogul este setat în mod intenționat pentru a pune mediul într-un loc în care o asistentă medicală se află pe fugă, cu un ucigaș înfuriat, încercând să ajungă la fratele său transpirat nervos care se ocupă de o femeie însărcinată.

Mediul inconjurator este in regula, instigand medii de mare viteza urmarirea si Anthony Mackie incercarea de a trage de pe o asistenta care brusc devine o runaway extrem de resurse. În cele din urmă, personajul eșuează pentru că nu face prea multe pentru a convinge publicul din cariera personajelor, în afară de posibilitatea de a injecta morfină și adrenalină în suspectul de crimă, pentru a da startul scenariului de pisică și de șoarece.

Filmuletul Netflix Point Blank încearcă să introducă stilul muzical pentru șoferii de păsări și seturile de acțiune, dar se simte pus în aplicare ca o gândire ulterioară a regizorului, mai degrabă decât ca parte a produsului finit. Miscarile muzicale, cu stimulente zero, care adaugă entuziasm pentru public.

Din păcate, Point Blank lovește toate golurile, deoarece filmul uită povestea. Vorbim despre un bărbat care iubește partenerul său, care este extrem de aproape de naștere. Nu există nici un fel de disperare care să o salveze. Filmul vinde parteneriatul pe care îl are cu criminalul mai mult decât aspirațiile sale viitoare de a avea o familie. Dacă această dimensiune ar fi inclusă, atunci vom avea un film popular pe mâinile noastre, dar Point Blank se simte ca o pauză de carieră pentru Anthony Mackie în timp ce așteaptă să-și onoreze scutul.

Filmul de acțiune Netflix Point Blank este filmul cinematografic perfect de noapte pe care îl urmăriți în timp ce încercați să evitați adormirea și asta este tot ce va fi vreodată, chiar dacă Anthony Mackie și Frank Grillo încearcă să-l vândă.