Play or Die (2019)

Bine ați venit la Paranoia din filmul Play or Die (2019) online subtitrat, jocul de evadare final. Regula nr. 1: Nimic nu este real. Regula 2: Unul dintre voi va murii.

Lucas și Chloe, doi pasionați de joc, decid să participe la Paranoia, un joc de evadare foarte exclusivist. După ce au rezolvat o primă ghicitoare, se îndreaptă către locația finalei într-un spital de boli mentale abandonat, pierdut într-o pădure înspăimântătoare. Acolo, alți patru participanți îi așteaptă.

În curând, își dau seama că numai unul dintre ei va ieși de acolo în viață. Bazat pe cel mai bine vandut roman “Puzzle” al lui Franck Thilliez, cu peste 330.000 de exemplare vândute.

Play or Die (2019) Online Subtitrat in Romana


Regia: Jacques Kluger
Actori: Charley Palmer Rothwell, Roxane Mesquida, Laetitia Chambon
An: 2019
Gen: Groaza, Mister
IMDB: 3.7


Play or Die (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review Play or Die (2019)

Regulile acestui joc gigantic de scăpare sunt simple: rezolvați un puzzle în interiorul fiecărei camere pentru a debloca ușa și a câștiga o piesă de puzzle, apoi treceți în camera următoare. La final, aceste piese colectate vor dezvălui combinația necesară pentru a ieși din spital la libertate și la premiul mare. S-ar putea suna simplu, dar, pe măsură ce începe jocul, Lucas își dă seama rapid că există ceva grav în acest loc și vor fi norocoși să iasă din acest spital în viață!

Cu 89 de minute, Play or Die (2019) este un debut regizoral pentru Jacques Kluger, care a produs anterior seria All Wrong. Scenariul filmului se bazează pe romanul Thilliez, Puzzle, menționat mai sus, și a fost scris de Kluger cu scriitorul Amiel Bartana pentru prima dată.

De asemenea, are talentul de actor Helena Chambon (seria Au service de la France), Laetitia Chambon (seria Metal Hurlant Chronicles, Traumland 2013), Caroline Donnelly (A Promise 2013, mini-seriile Les Misérables), Igor van Dessel Jailbird 2017, L’école est finie 2018), Priscilla Adade (A Perfect Plan 2012, The Roommates Party 2015) și Koah Edwards în debutul său de debut.

Play or Die (2019) este o intrare solidă în câmpul Thriller de Horror, unul care probabil va provoca entuziasmul fanilor camerei Escape 2017 și al camerei Escape 2019. (Da, acestea sunt de fapt filme diferite.) Premisa aici este destul de simpla: un joc de evadare live-action devine mortal.

Nu este nimic unic în acest aspect, cu toate acestea, există o răsucire finală complot care face ca Play sau Die să stea în afară de contemporanii săi. Indiferent dacă vă placeți filmul sau considerați-o mediocră, este în cele din urmă până la modul în care ați digerat acest răsucire și dacă simțiți că explică în mod corespunzător pandemoniul.

In ceea ce priveste actoria, cu siguranta este vorba de Luca si de Chloe, de la Rothwell, care primesc cea mai mare parte a ecranului si ofera cele mai impresionante spectacole. Poor de Poucques (Ray) și Huynh (Maxine) sunt doar furaje de tun, cu Huynh abia vorbind o singură linie. Mustin lui Jablowski și Kabucovici lui Naomi târg mult mai bine, și fiecare oferă o performanță excelentă în rolurile lor intermediare.

Deși personajul său este în întregime plat, fără nici un backstory, Mustin îl face pe Jablowski un om care nu poate fi deloc deplut, care refuză să fie un jucător de echipă. Dimpotrivă, Naomi de la Kabukovec primește o istorie, care o face o tânără simpatică care se luptă cu boală mintală. În mare parte, Kabukovec oferă o scenă distractivă emoțional, care este cu adevărat bântuitoare.

În mod similar, Mesquida din Play or Die (2019) oferă rolul oarecum complex al lui Chloe, o femeie care are doar un trecut minimal, dar care, în mod clar, nu este nici pe deplin plăcută, nici pe deplin ticăloasă. Este multidimensională și reală, iar Mesquida o aduce la viață cu finețe. Acest lucru oferă povestea și, probabil, cel mai important, ei pe ecran de dragoste / ură chimie cu Rothwell le face credibile ca iubitori, stabilindu-l co-star pentru succesul în rolul său principal unde el îmbrățișează cu adevărat caracterul său.

Lucas este complex, nu complet rotunjit până la capăt, ci un om inteligent care apare ca un singuratic limitat. În mod evident, jocurile sunt viața lui, dar atunci când se confruntă cu posibilitatea de a-și pierde viața, el este cel care arată ezitare. Dimensiunile realiste ale caracterului său atrag spectatorul în poveste, înrădăcindu-se pentru succesul lui Lucas – în joc și în dragoste.