Planul lui Maggie – Maggie’s Plan (2015)

Planul lui Maggie – Maggie’s Plan (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Rebecca Miller
Actori: Greta Gerwig, Ethan Hawke, Julianne Moore
An: 2015
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Planul lui Maggie – Maggie’s Plan

Planul lui Maggie (proiectat la Festivalul International de Film 59th San Francisco), împreună cu multe filme indie. Cum ar fi ea, foloseste un ton mai ambivalent în ceea ce privește reacția personajului la schimbări dramatice în viața lor. Este o abordare populară față de care acționează în aceste zile, dar se poate face, uneori, un film pare ca ea bate joc o situație care altfel ar trebui să fie tratate într-o way- reală și gravă, chiar dacă aceasta este o comedie.

Greta Gerwig joacă Maggie, un profesor de la o universitate locală. Ea este unică și care doresc să aibă un copil pe cont propriu în curând. Ea începe petrecerea timpului cu John (Ethan Hawke). Un alt profesor, care este căsătorit cu Georgette (Julianne Moore). Maggie este de acord să dea John notează pe cartea lui că el este scris, și în curând cei doi se indragostesc.

Ei au desăvârșit relația lor chiar în noaptea Maggie însăși a inseminate cu spermă de la un tip ea știa de la High School. Trei ani mai târziu, John și Maggie sunt căsătoriți și au o frumoasă fiică în vârstă de trei ani. Cu toate acestea, Maggie se face cu John și își dă seama că nu îl mai iubește, așa că trapele un plan să-l să susțină împreună cu fosta sa sotie.

Pe masura ce filmul este numit Planul lui Maggie, este posibil să fi fost mai bine să urmeze doar în jurul ei tot timpul. Ea este un personaj cu un caracter excentric într-o distributie plina de personaje ciudate în mod deschis.


Trailer Planul lui Maggie – Maggie’s Plan