Planeta Maimuţelor Revoluţie – Dawn of the Planet of the Apes (2014)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Planeta Maimuţelor Revoluţie – Dawn of the Planet of the Apes (2014) Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, Drama
Producator(i): Mark Bomback, Rick Jaffa
IMDB: 7.6
Regia: Matt Reeves
Actori: Andy Serkis, Gary Oldman, Jason Clarke, Keri Russell


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Planeta Maimuţelor Revoluţie – Dawn of the Planet of the Apes

“Planeta Maimuţelor Revoluţie” este tare, inteligent și feroce angajat să premisa, și lasă un gust amar intrigant. Ca și predecesorul său, 2,011 lui “Planeta Maimuţelor Revoluţie”, se împrumută situații și imagini din anii 1960 și ’70 “Apes” filme și să le re-creează ca drame epice. Aceste noi rate din seria nu sunt la fel de satiric ca originalul filmele “Apes”, dar sunt la fel de jucăuș politic; cea mai mare diferenta este sentimentul de intimitate. Politica sunt personale, și se juca prin caracterul lui Cezar (Andy Serkis).

“Planeta Maimuţelor Revoluţie” portretizat Cezar ca victimă transformat rebel. Backstory sa condensat caracterul titlul de “Flori pentru Algernon” -Despre un om simplu implantate cu inteligență extraordinară de un om de stiinta, cu Spartacus.

Nu au fost elemente politice din scenariu, în principal, având de a face cu etica testării pe animale. Dar pentru cea mai mare parte “Rise” a fost un erou călătorie traditionale. Acesta a fost de aproximativ o maimuță obișnuită realizarea potențialului său extraordinar și de a deveni, joc de cuvinte destinate, un războinic de gherilă, inspira frații și surorile lui de a răsturna asupritorii lor umane și să facă o patrie în pădure California de Nord.