Planet Earth II (2016)

Planet Earth II (2016) Documentar Online Subtitrat


Regia: David Attenborough
An: 2016
Gen: Seriale Online, Documentare
IMDB: 10


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Planet Earth II SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:


Sinopsis Planet Earth II

David Attenborough va prezenta în calitate de narator un nou serial de documentare, ”Planet Earth II”, produs de postul BBC, care a fost deja propus cumpărătorilor internaţionali la târgul media BBC Worldwide Showcase, organizat în aceste zile în oraşul britanic Liverpool.

Așa cum planeta Pământ am fost lansat în urmă cu aproximativ zece ani, o imbunatatire vizuala ar fi fost de așteptat din cauza utilizării tehnologiei avansate, dar omul, n-au joc lor. Camera foto de muncă și utilizarea de muzică au fost atât cu adevărat superbe, precum și editarea în care diferite segmente de sub-au fost toate sincronizate atât de bine cu povestirea de către David Attenborough. Nu a fost nimic ca un documentar, era dincolo de asta.

Scurt și diferite segmente, au fost filme de pe sine. Ea conținea toate diferite genuri, de la a experimenta fiorul într-un scenariu de acțiune evadare imposibilă Hollywood-like pentru a avea un moment comic și cu adevărat euforică de realizare despre amploarea reală a ceea ce natura are de oferit. Și acest lucru a fost tot ce a adus atât de incredibil de bine.

Nu știu cum au ajuns acele fotografii și audio, chiar și muzica la fel ca graba atunci când te întâlnești mai întâi zdrobi dvs., iar povestea cu narațiune te lovește peste cu dure la rece a realității și Fermecãtoare le-a dat. Vă uitați la o carte de viață, cu suficientă dramă și ceva adevăr amar în fiecare paradis, pentru că viața nu este niciodată perfectă.


Trailer Planet Earth II