Plan Z (2016)

Plan Z (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Stuart Brennan
Actori: Stuart Brennan, Mark Paul Wake, Victoria Morrison
An: 2016
Gen: Groaza
IMDB: 5.0


Se lucreaza la subtitrare!

<2-ggUs25Q6g/plz16" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Plan Z

Premisa acestui film este destul de bază. La începutul unei epidemii zombie fotograf vede toate semnele si enacts PLAN lui ZOMBIE. Nu-i rău. Problema cu acest film este bugetul redus și planul teribil. De exemplu, el cu unelte în sus de arme de la început, dar folosește nedorită întâmplare în jurul casei sale. Ca un cuțit de friptură și o rangă non-industriale ieftine. Apoi, el devine bug-ul său de viteze împreună, și din nou, totul nedorită. Așa că, dacă sunteți în supraviețuire sub-cultura poti arata destul de mult în jos, pe acest tip si toate “planificare” lui.

Există o mulțime de narațiune cu o voce de sondare super cool și la nivel în frunte. Cred ca ar trebui sa dea publicului la ceea ce cere ca personajul principal prin care trece. Dar, din nou, planul său este atât de prost și bolnav crezut că am rămas întrebam dacă ar trebui să fie următorul pe altcineva în schimb, ca poate, naratorul însuși. Există unele acțiuni sigur, dar este destul de buget redus și nu se simte foarte tensionată. Personajele sunt slab dezvoltate ca vom începe doar după întâlnirea ei “Z zi”, așa că toți supraviețuitorii de vinovăție și de anxietate de conducere conversații.

Acest film este de fapt doar un mans sărac ’28 zile mai târziu “. Aș spune că partea salvatoare este muzica, este bine în timpul scenelor de luptă. Dar, după o vreme povestirea devine obositoare și sângele pătat de pe fața tuturor doar arata prost gust. E prea mult fier de ochi pentru unele muzica rock ocazional pentru a salva.


Trailer Plan Z

https://www.youtube.com/watch?v=ewdJ7–wGSM