Plan de joc – The Game Plan (2007)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație de la 2euro/10lei!

Plan de joc – The Game Plan (2007) Online Subtitrat


Dwayne “The Rock” Johnson din filmul Plan de joc – The Game Plan este pe cale sa intalneasca un adversar pe masura lui – chiar daca e vorba de o fetita de numai 1,20m inaltime. Cu o prezenta unica pe ecran, care combina farmecul lui incontestabil cu umorul si autoironia. El isi reafirma imaginea de actor principal desavarsit, unul dintre noii maestri surprinzatori ai filmelor de comedie din zilele noastre. In rolul fundasului superstar Joe Kingman.

Desigur, Joe este cunoscut drept unul dintre cei mai duri jucatori care au intrat vreodata pe teren. Binecuvantat cu o uimitoare forta si agilitate, el este celebru pentru ca face fata oricarei pase, oricat de agresiva ar fi. Dar, tocmai cand se astepta mai putin, Joe este pe cale sa fie facut praf si pulbere de cea mai dificila provocare pe care si-ar fi putut-o imagina vreodata: o fetita de opt ani.

In aceasta poveste amuzanta, dar si induiosatoare, “Rock” are sansa sa isi demonstreze o latura neasteptat de amuzanta, ca sa nu mai vorbim de cea “parinteasca”, pe care o combina insa cu scene de fotbal derulate in ritm alert, fiind ultimul om din lume pe care v-ati astepta sa il vedeti transformandu-se intr-un tatic minunat.


Regia: Andy Fickman
Actori: Dwayne Johnson, Kyra Sedgwick, Madison Pettis
An: 2007
Gen: Comedie, Familie, Sport
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Plan de joc - The Game Plan (2007)
Plan de joc - The Game Plan (2007) Online Subtitrat in Romana

Plan de joc - The Game Plan (2007) Online Subtitrat Dwayne "The Rock" Johnson din filmul Plan de joc - The Game Plan este pe cale sa intalneasca un adversa

Notă film - PortalulTauTV.net:
5