Placinta americana Nunta – American Wedding (2003)


Placinta americana Nunta – American Wedding (2003) Film Online Subtitrat in Romana


Jim (Jason Biggs) si Michelle (Alyson Hannigan) se casatoresc in Placinta americana Nunta – American Wedding online subtitrat. Michelle isi doreste o nunta perfecta, ceea ce este greu de obtinut chiar daca toti se comporta impecabil si se inteleg intre ei… putin probabil, nu? Cadence, sora foarte frumoasa a lui Michelle (January Jones) va fi domnisoara de onoare. Si atunci cand Stifler (Sean William Scott) si Finch (Eddie Kaye Thomas) pun ochii pe ea, incepe o confruntare pe viata si pe moarte. Calcandu-si toate principiile pentru a o cuceri pe Cadence, Stifler devine un tip sarmant.

Jim are destule pe cap, mai ales ca trebuie sa-i impresioneze pe parintii viitoarei sale sotii, Harold (Fred Willard) si Mary (Deborah Rush), care se dovedesc destul de rigizi. De aceea, Jim il avertizeaza pe Stifler sa o lase mai moale si Stifler renunta la obisnuitul sau plan de atac, transformandu-se in baiatul perfect din visul oricarei fete. Finch nu are de ales si trebuie sa devina baiatul rau si astfel Cadence trebuie sa aleaga intre gentleman-ul Stifler si golanul Finch.


Regia: Jesse Dylan
Actori: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Seann William Scott
An: 2003
Gen: Comedie
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Placinta americana Nunta - American Wedding (2003)
Placinta americana Nunta - American Wedding (2003) Online Subtitrat in Romana

Placinta americana Nunta - American Wedding (2003) Film Online Subtitrat in Romana Jim (Jason Biggs) si Michelle (Alyson Hannigan) se casatoresc in Placint

Notă film - PortalulTauTV.net:
5