Placinta americana – American Pie (1999)


Placinta americana – American Pie (1999) Film Online Subtitrat in Romana


Placinta americana – American Pie online subtitrat, o explorare fara prejudecati a celui mai dorit – si mai umilitor – ritual din perioada adolescentei. Cunoscut sub numele de ‘pierderea virginitatii’. In aceasta lectie amuzanta despre viata, dragoste si sex, o gasca de prieteni, satui de reputatia de virgini, se hotarasc sa treaca la actiune. Neexperimentati dar plini de hormoni care clocotesc, baietii incearca in diferite feluri sa se apropie de cate o fata pentru “a o face”.

La randul lor si fetele sunt la fel de stresate, dar si confuze, incercand sa se comporte normal in timp ce viseaza ca ‘prima data’ sa fie ceva romantic. Rezultatul final este o privire nostalgica spre acea perioada din vietile noastre cand faceam totul pentru a ne pastra demnitatea dar in cele din urma esuam lamentabil.

Jim (JASON BIGGS) este un baiat ca oricare altul numai ca este disperat din cauza virginitatii. De cand parintii sai l-au prins urmarind filme porno pe un canal TV codat, lucrurile au devenit si mai disperate. Acasa, tatal sau bine-intentionat (EUGENE LEVY) participa cu retinere la educatia sexuala a fiului sau. Nici la scoala lucrurile nu sunt prea roz: experienta cu o studenta ceha, Nadia (SHANNON ELIZABETH) s-a dovedit a fi un dezastru transmis pe Internet, asa ca singura speranta este Michelle (ALYSON HANNIGAN), o tipa vorbareata, membra a unei trupe de muzica, care canta foarte bine la flaut.


Regia: Paul Weitz, Chris Weitz
Actori: Jason Biggs, Chris Klein, Thomas Ian Nicholas
An: 1999
Gen: Comedie
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Placinta americana - American Pie (1999)
Placinta americana - American Pie (1999) Online Subtitrat in Romana

Placinta americana - American Pie (1999) Film Online Subtitrat in Romana Placinta americana - American Pie online subtitrat, o explorare fara prejudecati a

Notă film - PortalulTauTV.net:
5