Pixies (2015)

Pixies (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Animatie, Comedie
Scenariu: Sean Patrick O’Reilly
IMDB: 5.6
Regizor(i): Sean Patrick O’Reilly
Actori: Alexa PenaVega, Carlos PenaVega, Christopher Plummer

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Ori de câte ori mă uit la un film Pixies ca asta încerc să mă uit la prin ochii și mintea unui copil. Mi-ar bucura de vizionarea acestui film, dacă aș fi fost încă un copil? Cele mai multe cu siguranta nu! Este pur și simplu nu distractiv sa ma uit la acest film. Îi lipsesc personaje bune, o poveste destul de decentă și chiar comedie înțelept acest film are foarte puțin de a oferi copiilor mici.

Nu pot cu adevărat măcar să vă spun ce acest film Pixies ar trebui să fie totul. Povestea este faptul că nu există și teribil de neinteresante să urmeze. Se simte murdar modul în care plotline și umană plotline “Pixies” rareori se simt legați unul de altul, care nu în ultimul rând este, de asemenea, din cauza aceasta că este nevoie de aproximativ 30 de minute înainte de principal și caracterul om-Pixy în cele din urmă cu adevărat întâlni față-în -față. Și pentru a pune că, în perspectivă; filmul este la numai 78 minute scurt, inclusiv credite.

Povestea nu are un plotline principal bun, dar in filme online Pixies, de asemenea, alte lucruri de bază, necesare pentru film Pixies un bun și distractiv animat pentru copii, cum ar fi un personaj negativ, sidekicks amuzant și unele glume bune și alte momente comice. Doar într-adevăr nu se poate vedea cum un copil ar putea bucura posibila vizionarea acestui film. Nu există doar nimic bun, distractiv sau magic în ea!

Nu este chiar un film foarte atrăgătoare să se uite la. Animațiile arate ieftin și lipsit de tact, cum ar fi momentul în care 2 dintre personaje ar trebui să-i sărute, dar buzele nu sunt chiar posibilitatea de a atinge reciproc din cauza animație săraci. Probabil că a fost singurul moment al filmului, care ma facut sa rad, dar pentru toate motivele greșite în mod evident. Prin standardele de astăzi animatiile pur și simplu nu sunt acceptabile și cu tehnologia de astăzi există, de asemenea, este absolut nici un motiv pentru ca acest film Pixies să arate la fel de rău și la fel de ieftine ca o face. Este, de asemenea, un fel de înfiorător modul în care protagonistul principal arata ca un tip în vârstă de 40 de ani, în timp ce interesul lui dragoste arata mai mult ca o fată de 14 ani, din cauza modului cum sunt animate personajele.

Este un film “Pixies” și simplist în toate privințele. Cu animații sale, cu povestea, cu personajele sale, dar, de asemenea, cu siguranta, cu distributie sale vocale. Toți actorii sunat dezinteresat și eu nici măcar nu știu de ce actori precum Christopher Plummer și Bill Paxton a fost de acord să facă acest film (bine, bani desigur). Nu există, de asemenea, a fost nici un motiv pentru ei pentru a obține exprimate. În timp ce vizionați filmul va avea absolut nici o idee pe care o asculti vocile lui Christopher Plummer sau Bill Paxton. Numele lor arata bine pe afișe și să acopere, dar prezența lor într-adevăr nu adaugă nimic la filmul în sine