Pisica albă pisica neagră – Black Cat White Cat (1998)


Pisica albă pisica neagră – Black Cat White Cat (1998) film online subtitrat

Regia: Emir Kusturica
Actori: Miki Manojlovic, Srdjan Todorovic, Branka Katic, Bajram Severdzan, Florijan Ajdini
Anul: 1998
Gen: Crima, Muzical, Comedie
Durata: 127 minute
IMDB: 8.0/10 din 25463 voturi

Matko Destanov, un mic-timp Romani contrabandist și profitor, locuiește împreună cu fiul său adolescent Zare într-o casă dărăpănată de Dunăre în Serbia de est în apropiere de granița cu Bulgaria.

El are planuri de a achiziționa un întreg tren de combustibil de contrabandă, care găsește la preț redus. Pentru a obține un împrumut, care ar subvenționa jaf, el vizitează Grga Pitic, un gangster în vârstă de scaun cu rotile, folosind, care este un vechi prieten de-al Zarije Destanov, tatăl și bunicul lui Matko Zare lui. Matko parcele apoi detaliile de locuri de muncă, cu un aliat nume Dadan, un, fun-living, de consumul de droguri pe nas gangster bogat care are un harem, in Pisica albă pisica neagră, jongleaza grenade, și ieftin la jocuri de noroc. Cu toate acestea, Dadan l dublu-traversează și glitches până afacere prin acordarea Matko o băutură care este drogat, și efectuarea de locuri de muncă în timp ce Matko este inconștient, ceea ce înseamnă că Matko datorează Dadan o mare parte din bani. Matko nu își pot permite să plătească, așa că Dadan face o afacere prin care va ierta datoria, ștergându-se astfel cu buretele, dacă Zare și Afrodita, pitic sora lui Dadan pe care vrea cu disperare să se căsătorească în afara, se căsătoresc. Cu toate acestea, Zare este în dragoste cu Ida, o barmaniță care lucrează într-o instituție condusă de bunica ei romi Sujka, in Pisica albă pisica neagră, și Afrodita așteaptă bărbatul visurilor ei. Dadan constrânge Afrodita în căsătorie de dunking ei într-un bine, în timp ce primele Zare ia cunoștință de existența schemei se căsătorească cu el off de la Ida, care a auzit Dadan și Matko complot-l în restaurantul unde lucrează. Între timp, Zare preia Zarije de la spital unde este ținut, cu ajutorul unei benzi de țigan. Grga Pitic are probleme proprii, ca el vrea nepoții săi, inclusiv șase-picior plus gigant Grga Veliki, să se căsătorească.

Cei doi îndure frustrat ceremonia de nunta a avut loc la casa Matko, care Dadan refuză să amâne după moartea subită aparentă a Zarije. Ei nu ar fi trebuit să aibă o nuntă în timp ce în doliu, dar Dadan decide să amâne anunțarea morții, așa Matko și Zare ascunde corpul Zarije în pod, ambalat în gheață. Zare este consternat, deoarece el vrea să părăsească locul, și au sperat că perioada de timp necesară pentru doliu bunicul său iubit i-ar da posibilitatea de a scăpa, și pentru a evita, astfel, a fi căsătorit pe împotriva voinței sale. Ida și Sujka asigura catering pentru nunta, iar Ida este supărat la vederea ei iubit căsătorit pe la altcineva in filmul Pisica albă pisica neagră. Prin contrast, Dadan este cu adevărat se bucură de el însuși, dacă dans pentru trupa de muzica țigănească, viguros pe pat cu haremul lui, și grenade jonglerie. Cu toate acestea, mireasa fuge la mijlocul ceremonie, urmărit de Dadan, Matko și acoliții penale Dadan lui.