Piraţii Rock-ului – The Boat That Rocked (2009)


Piraţii Rock-ului – The Boat That Rocked (2009) film online subtitrat

Alt titlu: Pirate Radio
Regia: Richard Curtis
Actori: Tom Brooke, Rhys Darby, Charlie Rowe, Katherine Parkinson, Bill Nighy
Anul: 2009
Gen: Muzical, Drama, Comedie
Durata: 135 minute
IMDB: 7.4/10 din 56979 voturi

Noul film Piraţii Rock-ului de la Richard Curtis este un tribut adus fond eroilor din copilărie: pirații 1960 de radio care au exploatat o portiță legală de a difuza sunete rockandpoptastic dintr-o barca permeabil în Marea Nordului în timp ce monopoliști înfundat BBC au fost încă cranking afară Mantovani și Jess Conrad. Filmul este zgomotos, sentimental și ingrijorator deficit de râde de o cantitate mare de îngrijorător timp.

Și atitudinea femeilor? Ei bine, cred că ar putea fi o pastișă de șovinism indispus care era a lui. Unul împușcat face aluzie la coperta albumului vulgar pentru Hendrix lui Electric Ladyland. Dar există totuși unele reprezentări softcore-topless de femei tinere frumoasă care par destinate în special pentru a încuraja soțul Home Secretary să apară pentru prima matineu.

Bill Nighy joacă Quentin, titularul elegant louche de bună navei Radio Rock: un Mantis monden al unui om care incepe povestea Piraţii Rock-ului de bun venit finul lui Carl (Tom Sturridge) la bord. Bietul băiat – al cărui tată anonim, nespălat evident luat mama lui însărcinată și scarpered – a fost expulzat de la școală pentru fumat ridicol slab drogurile pre-sconcs de acele vremuri. Deci, Quentin dă copilul un fel de loc de muncă vag ca o favoare mamei sale, pentru care se pare că avea o Tendresse. Young Carl este jovial binevenită în această lume all-masculin de DJ sub comanda lui Quentin, care includ un vulgar-tip Rosko american împăratului, contele, jucat de Philip Seymour Hoffman; libidinos Dr. Dave (Nick Frost); SuperCool Gavin (Rhys Ifans); romantic încuiat Simon (Chris O’Dowd); și terminal slab Angus, interpretat de Rhys Darby. Există, de asemenea blues clasic și proto-prog entuziast foarte out-of-o și radical bărbos Bob, interpretat de Ralph Brown, și un bucătar lesbiene comedie, interpretat de Katherine Parkinson. Forțele guvernamentale fasciste care doresc să elimine Radio Rock sunt ministrul subțiri cu buze, interpretat de Kenneth Branagh, și subaltern sa oleaginoase (Jack Davenport), care este numit Twatt, un nume care este la fel de amuzant pe pagina ca acesta este pe ecran in filmul Piraţii Rock-ului.