Piratii din secolul XX – Piraty XX veka (1981)

Piratii din secolul XX – Piraty XX veka (1981) Film Online Subtitrat


Regia: Boris Durov
Actori: Nikolay Eryomenko, Pyotr Velyaminov, Talgat Nigmatulin
An: 1981
Gen: Actiune, Aventura, Crima
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Piratii din secolul XX – Piraty XX veka

Realizat în 1979, este filmul cu succesul de casă cel mai mare din fosta Uniune Sovietică. Povestea e simplă: un vas-cargo sovietic, aflat în Paradisul Pacific, încarcă o mare cantitate de opiu pentru industria farmaceutică și se îndreaptă spre Vladivostok. În drumul său salvează un naufragiat. În aceeași noapte vasul este atacat de o altă corabie. Cel salvat – Salex – distruge stația radio, oprind un eventual semnal SOS. În urma atacului și a luptei corp la corp o bună parte din sovietici își pierd viața, ceilalți reușesc să scape cu o barcă, abandonându-și nava. Pentru a nu lăsa martori sau dovezi pirații scufundă cargoul, descărcându-l în prealabil. Cei rămași în viață au o singură soluție: să atace la rândul lor.

locatii exotice, arme de mare, picioare lungi, de culoare cafenie, arte martiale – acest film a avut totul atât de adolescenti sovietici au dorit să vadă. Înapoi în zilele în care Rocky și Rambo, unde a denunțat ca propagarea violenței, VCR au fost puține și bilete de film încă costa 50 copeici, întrebarea oricărui tânăr rus nu a fost dacă el a văzut “Piratii din secolul XX”, dar câți ori.

Un “10” în Uniunea Sovietică 1979, este nici un meci pentru Die Hard filme de tip astăzi. Ea nu are sunet THX, sau explozii buget mare, sau chiar o stea mare, care nu mușchii pot nu numai flex, ci dă o mare performanță decât emoțională de viață. De fapt, este mult mai realist decât Die Hard în faptul că smoale echipajului o întreagă navă împotriva băieții răi, mai degrabă decât un singuratic supraumană.


Trailer Piratii din secolul XX – Piraty XX veka

https://www.youtube.com/watch?v=5aBkEtNZ-IY