Pirates of the Caribbean Dead Men Tell No Tales (2017)

Atras într-o aventură cu totul nouă, căpitanul urmărit de ghinion Jack Sparrow este lovit. Si mai abitir de valul neșansei atunci când pirații fantomă conduși de vechiul său inamic. Groaznicul Căpitan Salazar (Bardem). Evadează din Triunghiul Diavolului hotărâți să nimicească toți pirații de pe mare… inclusiv pe el. Singura speranță de supraviețuire a Căpitanului Jack ține de găsirea legendarului Trident al lui Poseidon. Un artefact puternic, ce îi conferă posesorului său controlul total asupra apelor.

În timp ce își promova ultimul film, Maze Runner: The Scorch Trials, Kaya Scodelario/Kaya Rose Humphrey (foto)a vorbit despre tendința noului film cu pirați. In care a fost distribuită în rolul central feminin, relatând: „Are mult mai multe lucruri în comun cu primul film, și aceasta este direcția în care (producătorii) au vrut să îl aducă. Au vrut să se întoarcă la începuturi. Au vrut să existe această călătorie eroică. Si pentru ca aceasta să aibă logică, a trebuit să lege lucrurile între ele și să găsească noi fire narative…”

Aceste aspecte par să dea de înțeles că seria vrea, pur și simplu, să simplifice acțiunea și povestirea de la următorul film. Comentează editorii publicației CinemaBlend. Dacă există un consens că Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl nu este un film cu o acțiune plauzibilă, având ca personaje schelete și altele, este totuși mai simplu de urmărit decât filmele care i-au urmat. Acestea au adăugat elemente din folclorul marinarilor: luminile verzi de la orizont la apus (un fenomen optic cunoscut care are loc pe mare), Davey Jones – inspirat de legenda Olandezului Zburător sau celebrul monstru marin Kraken, toate îngrămădite în sequel-uri mai mult sau mai puțin agreate de public.


Titlu Romania: Pirații din Caraibe Răzbunarea lui Salazar
Regia: Joachim Rønning, Espen Sandberg
Actori: Johnny Depp, Javier Bardem, Kaya Scodelario, Geoffrey Rush, Orlando Bloom
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 6.6


Pirates of the Caribbean Dead Men Tell No Tales (2017) Online Subtitrat