Piper (2016)

Piper (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Alan Barillaro
An: 2016
Gen: Animatie, Familie
IMDB: 8.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Piper

Nu doar asta, dar, probabil, cel mai bun film de scurt metraj Pixar, deoarece “Presto” (care a însoțit înapoi “WALL’E” în anul 2008. Iiar acest lucru sa bucurat de referent la iubit toate filmele de scurt de la Pixar). Si chiar mai bine decât încă foarte plăcută “Găsirea dory “.

Animație este bogat în culori superbe, vibrante și chiar și mai bogat în meticulos în detaliu, personajul titular este atât de drăguț și impresionant reală. Una dintre cele mai vizual detaliate și reale a tuturor recente filme de scurt metraj de la Pixar. De asemenea, este splendid scorul de muzică, care îmbunătățește fiecare scenă. Si acțiune și cu putere în emoție Sears, fără a recurge la utilizarea unui cântec repetitiv sau ceva.

Pixar excelează mai bine decât cele mai multe companii din combinarea umor și patos. Nu numai realizarea unui echilibru ideal al celor două executare, atât de frumos. “Piper” pentru mine este cel mai de succes dintre scurtmetraje de la Pixar, deoarece “Presto” la toate cele trei. Umorul este lumina si nu este constanta de tip râde-un minut, dar ceea ce există este subtil și cu adevărat amuzant.

În cazul în care “Piper” este mai mult succes este cu elementele emoționale, cu ea fiind unul dintre Pixar cel mai pregnant în mod legitim, impactul emoțional este prezent peste tot și lacrimi, fie că este vorba doar ochii umed sau bawling propriu-zis, sunt cel mai probabil garantate. De asemenea, nu cred că a fost un Pixar cuter scurt, cu unul dintre personaje titulare cel mai adorabil și relatable companiei, sau unul mai inspirat, cu un mesaj identificabil frumos livrat cu subtilitate surprinzătoare.


Trailer Piper