Pilgrimage (2017)

Pilgrimage (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Brendan Muldowney
Actori: Tom Holland, Jon Bernthal, Richard Armitage
An: 2017
Gen: Aventura, Drama
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Pilgrimage

La începutul secolului al XIII-lea un grup de călugări sunt însărcinați să transporte o veche relicvă sfântă din mănăstirea lor îndepărtată din Irlanda spre Roma. Ei au organizat asistență de-a lungul drumului, sub forma unor soldați francezi, dar evenimentele nu se desfășoară într-un mod simplu.

Această dramă irlandeză de aventură este cea care reușește să-și captureze simțul perioadei, păstrând în același timp o margine contemporană. Problema cu aceste tipuri de filme este adesea dialogul de caractere al caracterelor, care este o poveste extrem de dramatică și falsă, ca o grămadă de actori moderni care pretind că sunt din vremurile medievale. În acest caz, nu sa simțit așa de mult, performanțele fiind convingătoare și destul de subevaluate pentru a se simți considerabil mai autentice decât cele obișnuite.

Alegerea utilizării diferitelor limbi ale zilei asistată în acest sens, cu gaelică, franceză și engleză (cea din urmă fiind folosită ca înlocuitor pentru limba latină, pe care autorii filmului au decis că nu ar putea fi vorbite natural în zilele noastre, astfel încât un compromis artistic a fost Înlocuiți cu limba engleză).

Peisajul irlandez sumbru a fost foarte evocator și atmosferic și a fost capturat foarte bine cinematografic și. Ca și alte drame de aventură precum filmele amazoniene ale lui Werner Herzog, peisajul este. De asemenea, cu totul alt scop, având în vedere potențialul său vizual.

Există un excelent scor atmosferic scăzut care stă la baza imaginilor și evenimentelor care servesc foarte bine tensiunii și dramei. Povestea însăși este foarte minimalistă și simplă, cu o narațiune de căutare. Care permite în mod activ desfășurarea unei serii de evenimente diferite, care include o serie de scene de acțiune dinamice. O ambuscadă brutală și intensă într-o pădure și o finală pe o plajă.


Trailer Pilgrimage