Pierduti in Paris – Paris pieds nus (2016)

Pierduti in Paris – Paris pieds nus (2016) Online Subtitrat


Regia: Dominique Abel, Fiona Gordon
Actori: Fiona Gordon, Dominique Abel, Emmanuelle Riva
An: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Pierduti in Paris – Paris pieds nus

Fiona ajunge la Paris pentru prima dată, pentru a-i veni în ajutor mătușei sale Martha, căreia vârsta înaintată și miopia îi joacă feste. Este începutul unei curse nebunești, la care se autoinvită Dom, locuitor al străzii, pe cât de egoist, pe atât de incapabil în a-și exprima sentimentele.

Nevoie de doi pentru Tango: Potrivite atât de sincronizare comică și farmec ciudat, Dominique si Fiona poseda pe ecran chimie palpabilă, care face scenele lor împreună efort de divertisment pentru a viziona. Mai ales predominante într-o scenă în care dansează împreună la bordul unui restaurant barca casa, cuplul sunt sincronizate cu manierele lor exuberante și stăpânirea artei performance. Pe măsură ce intriga filmului progresează, ostilitate ei insufle una pe alta transformă într-una de ingrijire autentice. Ei conduc totalitatea narațiunii ca au pornit într-o aventură fără o destinație exactă.

Tăcerea e de aur: Umorul găsit în Pierduti in Paris – Paris pieds nus, este cea mai mare parte bazează pe o varietate de situaționale. Sși fizice rutine de comedie curtoazie rolurile principale talentați. Ca un omagiu adus clasic starurile filmului mut care au folosit limbajul corpului excesiv. Pentru a transmite emoțiile lor, cuvintele cad de la marginea drumului. Atunci când este vorba de exercitarea Montaje elaborate de acțiune fizică. Tehnicile mimând sunt, de asemenea, puse de a utiliza într-o anumită secvență de linie de pescuit foarte Chaplin-esque în natură. Ilaritate care rezultă din cascadoriile coregrafia este pur. Si simplu îți taie răsuflarea pentru a viziona. Fie că este vorba un cuplu în vârstă. Care practică unele fantezie joc de picioare pe o bancă sau o scenă de echilibru scara palpitant în vârful turnului Eiffel.