Pierduți în Atlanta – ATL (2006)

Pierduți în Atlanta – ATL (2006) Film Online Subtitrat


Regia: Chris Robinson
Actori: T.I., Lauren London, Evan Ross
An: 2006
Gen: Comedie, Crima, Drama
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Pierduți în Atlanta – ATL

Rashad (Tip Harris) este un adolescent in varsta de 17 ani. El si amicii sai isi petrec adesea timpul la Waffle House, incercand sa isi imagineze ce le va rezerva viitorul dupa ce vor termina liceul. In fiecare duminica seara, au intalnire la patinoarul de role Cascade. Acolo se vor distra, se vor relaxa… si pentru cateva ore vor uita de tot ce se petrece in jurul lor. Bazata pe experientele de viata ale producatorilor Dallas Austin (Drumline) si Tionne “T-Boz” Watkins (solista trupei TLC) din vremea in care isi petreceau timpul liber in partea de sud a Atlantei, ATL este o comedie spumoasa in ritm de crunk.

Regizorul Chris Robinson isi face debutul cu un film de lung metraj, conducand o echipa de debutanti „cu greutate” printre care ii remarcam pe Tip Harris (cunoscutul rapper T.I.), Lauren London si Antwan Andre Patton (Big Boi de la Outkast). In seara asta, toata lumea se da cu rolele. Ne vedem la Cascade!

Primul film in care l-am vazut pe T.I jucand,si trebuie sa recunosc m-a impresionat. Filmul se axeaza mai mult pe partea de drama,si de asta merita mai mult vazut. Coloana sonora,bineinteles, e foarte bine aleasa,nici nu se putea sa fie alta mai buna. Povestea este foarte bine conturata,aratandu-ne fragmente din viata reala a negrilor din locurile rau privite ale Americii. Despre final,pot spune ca ma asteptam sa fie unul fericit pentru toate personajele.


Trailer Pierduți în Atlanta – ATL

https://www.youtube.com/watch?v=seFV0eh_FKE