Picture Perfect Mysteries: Newlywed and Dead (2019)

Allie din filmul Picture Perfect Mysteries: Newlywed and Dead (2019) online subtitrat este la o nunta ca fotograf atunci când mirele este ucis. Nimeni nu vede ucigasul. Fratele lui Allie este fostul soț al miresei și deci un suspect. Poate poliția sau Allie și prietenii să rezolve crima?

Picture Perfect Mysteries: Newlywed and Dead (2019) Online


Regia: Ron Oliver
Actori: Alexa PenaVega, Carlos PenaVega, Trezzo Mahoro
An: 2019
Gen: Mister
IMDB: 6.5


Picture Perfect Mysteries: Newlywed and Dead (2019) Online


Trailer


Review Picture Perfect Mysteries: Newlywed and Dead (2019)

Filmul Picture Perfect Mysteries: Newlywed and Dead (2019) urmează fotograful de nuntă Allie și noul detectiv Sam, în timp ce își unește forțele pentru a exonera pe fratele lui Allie într-un caz de crimă.

Allie se află direct în mijlocul unui mister de crimă, când mirele, fiul dintr-o familie locală proeminentă și bogată, este împușcat brusc și ucis în timpul primului dans ceremonial.

Suspiciunea se îndreaptă imediat spre fratele mare al lui Allie, Greg, fostul iubit al mirelui de mult timp, iar Allie își începe propria investigație amatoră pentru a șterge numele lui Greg. În timp ce se aruncă peste sute de fotografii pentru posibili suspecți, Allie încearcă să-l ajute pe cel mai nou detectiv al forței Sam din filmul Picture Perfect Mysteries: Newlywed and Dead (2019), în timp ce vânează atât ucigașul, cât și arma crimei dispărute.

Atunci când lista posibililor suspecți crește, Allie și Sam continuă să se ciocnească unul pe celălalt, urmând o multitudine de conduceri, iar Sam acceptă cu neplăcere ajutorul lui Allie, deoarece are un talent real pentru a observa detaliile lipsă.

Pe măsură ce ucigașul continuă să se ascundă în fața lui Alice, el îi ajută pe Sam nu numai personal, ajutându-l să se adapteze la o fermă și la un mod de viață din orașul New York cu un dar grijuliu, dar folosește imaginile ei și priceperea de investigație pentru al ajuta să rezolve cel mai mare mister al orașului înainte ca ucigașul să lovească din nou.