Picat din cer – Holy Man (1998)

Picat din cer – Holy Man (1998) Film Online Subtitrat


Regia: Stephen Herek
Actori: Eddie Murphy, Jeff Goldblum, Kelly Preston
An: 1998
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 4.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Picat din cer – Holy Man

Un guru lipsit de prejudecăți, G, e gata să dea o mână de ajutor unui realizator de emisiuni de vânzări prin televiziune fără succes. Pentru că nu știe ce înseamnă reclama de televiziune în lumea agitată și grăbită de azi, G spune în fața tuturor purul adevar despre ciudatele lucruri pe care le prezintă. Echipa de realizatori crede că emisiunea va fi desființată. Dar, sătui de minciuni, cei ce-l privesc pe G nu se mai simt păcăliți, capătă încredere în el și cumpără fără ezitare tot ceea ce prezintă el. G devine celebru, are succes, dar trebuie să se întoarcă de unde a venit.

O poveste fascinantă despre un “om sfânt”, autointitulat “G” (Eddie Murphy), care merge pe jos într-un pelerinaj spiritual. Accidentat de maşina condusă de Ricky Hayman (Jeff Goldblum), directorul unui post de teleshopping, el este găzduit în casa acestuia şi ajunge întâmplător pe platoul de filmare a reclamelor, reuşind să atragă interesul telespectatorilor care încep să cumpere orice lucru prezentat de G, chiar dacă nu aveau nevoie de el.

“Holy Man” este o comedie uşurică, dar personajul G. (interpretat de Eddie Murphy) fascinează prin carisma sa şi prin zâmbetul afişat permanent. În rest, nimic deosebit. Unele secvenţe sunt interesante ca idee precum cea în care G. îi alungă teama de zbor cu avionul lui Nino Cerutti. Filmul este plăcut prin relaxarea şi buna dispoziţia pe care o propagă în rândul spectatorilor.