Phullu (2017)

Phullu (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Abhishek Saxena
Actori: Sharib Hashmi, Jyoti Sethi, Nutan Surya
An: 2017
Gen: Comedie, Drama, Indiene
IMDB: 6.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Phullu

Filmele despre problemele sociale și problemele de sex feminin sunt adesea luate ca subiect de creare a conștientizării sau de transmitere a unui mesaj. Dar un fenomen natural și regulat pe care fiecare fată de pe planetă trece prin “ciclul menstrual” sau în termeni simpli “perioade lunare” nu a fost niciodată considerat un subiect de discuție, să nu mai vorbim de un film despre el.

În țara în care aceste subiecte sunt încă considerate tabu, un film bazat pe acesta a fost ceva dincolo de imaginație. În acest sens, echipa lui merită un pat pe spatele lor pentru că se îndrăznea să ridice un subiect de tabu nesimtit și să ne dea primul nostru film care vorbește deschis despre problemele femeilor legate de menstruație.

Regizat de Abhishek Saxena, care marchează debutul său regizoral de filme hindi, subiectul lui, are un om puțin probabil, dar determinat, în centrul acțiunii. Bazându-se pe viața unui bărbat necăsătorit numit Phullu, care rămâne cu mama și sora sa într-un mic oraș și este faimos pentru că nu face altceva decât să-i ajute pe femeile din satul lui, obținându-le lucruri din oraș.
Phullu conduce mai multe comisioane pentru femei din sat, inclusiv soția sa.

Într-un dialog, Phullu spune: “Dacă voi părăsi satul, cine va avea grijă de doamnele din satul meu? “. Acest dialog este reprezentarea personalității lui Phullu, un om care se simte empatic cu luptele zilnice ale unei femei.

Un eveniment în timpul uneia din numeroasele sale călătorii îi face să realizeze problemele pe care le au femeile în timpul menstruației. Incearcă să creeze conștientizare, precum și șervețele sanitare accesibile pentru femei din zonele rurale.