Phoenix Oregon (2019)

Filmul Phoenix Oregon (2019) online subtitrat se desfasoara în Phoenix Oregon (un oraș in nord-vest, aproape de Medford) si este un portret dragut al celor doi foști colegi de liceu, Bobby (James Le Gros) și Carlos (Jesse Borrego), care sunt blocati la locuri de muncă prost platite și vor să rupa aceasta rutina. Bobby este un pesimist plin de viata, trăiește într-o rulota moștenita dupa moartea mamei sale, și preferă să lucreze la memoriile sale in forma unui roman grafic, iar in cea mai mare parte a timpului este barman la un restaurant de lux.

Amicul său Carlos, care lucrează ca bucătar la același restaurant, are temperamentul opus; este pozitiv, vesel și motivat să-si realizeze un vis pe care il are de mult timp – să deschidă o sala de bowling unde sa poti manca cea mai buna pizza, facuta din cele mai fine ingrediente bio. Gary Lundgren este un scriitor / regizor care produce filme din 2009, dar este posibil să nu fi auzit de el decât dacă ai dat peste unul din filmele lui, la festivaluri.

În ciuda lipsei de expunere și a distribuției larga a filmelor sale, el continuă să meargă pe un drum propriu, iar Phoenix Oregon – cea mai recenta pelicula și cea de-a patra incercare ca regizor – s-ar putea conecta cu publicul aflat în căutarea a ceva un pic mai personal și focusat asupra personajului, decât tipicul blockbuster de vară.

Phoenix Oregon (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Gary Lundgren
Actori: James Le Gros, Jesse Borrego, Lisa Edelstein
An: 2019
Gen: Comedie
IMDB: 6.3


Phoenix Oregon (2019) Online Subtitrat


Trailer