Phil (2019)

Un medic dentist deprimat din filmul Phil (2019) online subtitrat în criza din mijlocul vieții încearcă să afle de ce unul dintre cei mai fericiți pacienți dintr-o dată se sinucide, iar o aventură plina de comedie întunecată începe.

Phil (2019) Online


Regia: Greg Kinnear
Actori: Greg Kinnear, Emily Mortimer, Bradley Whitford
An: 2019
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 5.6


Phil (2019) Online


Trailer


Review Phil (2019)

Phil este o conductă solidă pentru fidelitatea înnăscută a lui Kinnear. Ca personaj, el nu este nici cel mai deștept, nici cel mai interesant dintre protagoniștii de acolo. El efectuează o serie de crime pe tot parcursul filmului, dar Kinnear compensează cu succes aceste fapte, făcând un caz bun pentru public să se refere la el.

Cu carisma instinctivă a lui Whitford care acționează ca o folie de la inițierea, Kinnear pune scenă cu Michael într-un mod care îi permite să rămână o figură atrăgătoare chiar și după ieșirea personajului său.

Presupunând identitatea unui prieten vechi din Grecia, Phil se apropie cu un sortiment de personaje de sprijin, condusă de soția lui Alicia (Emily Mortimer, “Write When You Get Work”). Din fericire, filmul renunță la capcana de a construi o poveste de dragoste între ei, în loc să se bazeze pe conectivitatea căutării de răspuns a celor două personaje.

Chimia lor funcționează, dar în cele din urmă se simte neîmplinită. Există un strat mai profund care trebuie explorat între aceste două, care este umbrită de anticul lui Phil care încearcă să treacă în public ca fiind grec, care, din nefericire, devine un film comic al filmului. Ca rezultat, performantele de sprijin ale lui Robert Forster (“Ce au avut”), Luke Wilson (“Berlin, Te iubesc”) si Taylor Schilling (“The Lucky One”) sunt reduse la aproape camee.

Pe suprafața lui, Phil este amabil, dar fără îndoială, dând gânduri interesante, dar niciodată nu se angajează să se așeze pe ele. Dacă este vorba despre ceva, este o reflecție asupra continuării noastre de auto-asigurare a faptului că există soluții la întrebări fără răspuns, dar niciodată nu se înțelege pe deplin acea idee pe un nivel emoțional dramatic.

Pe partea de comedie, ea lovește orice bătăi narativă pe care te-ai aștepta de la tipul său de “protagonist mincinos”, dar nu fără câteva chicuri oneste.

Cu siguranta va cuceri zâmbetele celor mai casual de spectatori si va pune bazele promițătoare pentru Kinnear ca director competent, deoarece este clar că are un sens decent pentru comedie și că lucrează bine în regia altor actori. Ca și personajul pe care îl interpretează, Kinnear a avut un ușor poticnire, dar nu ar trebui să fie prea greu pentru el să-și recâștige poziția.