Phantom of the Theatre (2016)

Phantom of the Theatre (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Wai Man Yip
Actori: Ruby Lin, Tony Yo-ning Yang, Simon Yam
An: 2016
Gen: Fantezie, Groaza, Mister
IMDB: 6.7


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Phantom of the Theatre

Treisprezece ani mai devreme, membri ai unei familii de trupă, care acrobati a dat o performanță de comandă pentru un dictator militar local și familia lui a murit într-un incendiu în mod deliberat stabilit în teatru. Ei au lăsat în urmă spirite răzbunătoare, iar oportunitatea pare să ajungă atunci când un tânăr cineast (Tony Yo-Ning Yang), regie prima caracteristică, redeschide teatrul să-l folosească ca fundal pentru povestea sa nelumesc, in care joaca o starleta-creștere rapidă ( Ruby Lin). Atunci când omul de conducere și producător fiecare spontan combust, ar putea întreba de ce nici director, nici stele renuntat la proiect. Dar ambele au motivele lor.

La început, Raymond Yip (care a supravegheat o altă poveste fantomatic în “Casa Asta Never Dies”) direcționează această melodramă elegant, în stil baroc, cu o mână sigură. Ea glistens cu moda de epocă și mobilier – Shanghai aici este un Fantasyland, dar pentru un public urban modern din China, probabil, familiară în activitatea și opulenta. Efectele speciale, utilizate cu moderație, poartă un tresărire eficient. Chiar si istoriile personajelor, a declarat teasingly în flashback, stabilit scena pentru a doua jumătate.

Dar, până la urmă, accelerând entorse complot și se transformă – dragoste, obsesie, obligațiile familiale, onoarea personală – devin încurcat și înnodate; câteva fire de execuție sunt pur și simplu ignorate sau aruncate. La fel ca unul dintre acrobați sale nefericite, filmul se invarte de sub control.


Trailer Phantom of the Theatre