Petrecerea – The Party (2017)

Petrecerea – The Party (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Sally Potter
Actori: Patricia Clarkson, Bruno Ganz, Cherry Jones
An: 2017
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Petrecerea – The Party

Petrecerea – The Party e o comedie înfășurată în jurul unei tragedii, care se petrece în zilele noastre într-o casă din Londra. Janet organizează o petrecere pentru a sărbători promovarea ei în cadrul Ministerului Sănătății, în timp ce soțul său, Bill, pare foarte preocupat. Pe măsură ce prietenii lor încep să apară, mulți dintre aceștia cu propriile noutăți dramatice, petrecerea e gata să înceapă.

Însă un anunț făcut de Bill provoacă o serie de revelații printre oameni și nu trece mult până totul se transformă într-o adevărată confruntare. Iluziile oamenilor despre ei înșiși încep să fie șterse de către cei din jurul lor. Transformând o seară începută cu șampanie și vorbe politicoase în una care se termină cu sânge pe podea.

Filmat în alb și negru și ceasul în mai puțin de o oră, este unul dintre cele mai originale filme care ies din Berlinale. Mai multe elemente ies în evidență, precum designul de producție al lui Carlos Conti (37 ° 2 le matin). Cu sentimentul ciudat și detașat al filmului, dar și cinematografia îndrăzneață a lui Aleksei Rodionov (Idi I smotri, Orlando!). Combinată cu o editare bună face filmul să funcționeze.

Munca atat de frumoasa in toate sectoarele. Dar in esenta actorii trebuie sa se descurce in aceasta comedie intunecata. Oarecum dificil de definit: al treilea screwball. Al treilea Woody Allen si al treilea Britcom, dar cu siguranta un stil propriu.

Potter ea însăși a dat cel mai bun sinoptic, numindu-i un film despre idealuri și convingeri care se testează într-o situație de criză. Liniile foarte bune ale scenariilor sunt dispersate printre cele mai bune filme.