Petrecerea burlacelor – Live Nude Girls (1995)

Petrecerea burlacelor – Live Nude Girls (1995) Film Online Subtitrat


Regia: Julianna Lavin
Actori: Dana Delany, Kim Cattrall, Cynthia Stevenson
An: 1995
Gen: Comedie
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Petrecerea burlacelor – Live Nude Girls

Georgina da o petrecere pentru prietena sa, Jamie, o actrita mediocra, in noaptea in care logodnicul acesteia din urma se bucura de petrecerea burlacilor. Jill, Jamie, Marcy, Rachel si Georgina sunt prietene inca din copilarie. Iar pe masura ce orele se scurg ele ajung sa discute depre cele mai intime probleme.

Acest film este ca un precursor al seriei HBO “Sex and the City”, cu excepția faptului că este mai puțin cute. Mai puțin melodramatic și deloc obsedat de jocuri. Dacă doriți să vedeți ceea ce Carrie, Samantha, Miranda. Si Charlotte arătau și arătau ca un pas mai devreme pe scala evoluționistă, o veți găsi în Live Nude Girls.

Mai puțin o poveste și mai mult un monolog extins asupra femeilor, a sexului și a relațiilor care au fost împărțite între 6 personaje diferite. Acest film este despre noaptea câțiva prieteni vechi au o petrecere de bachelorette partyover. Nu știu dacă un grup de femei care se împotriveau celor 40 care s-au întâlnit pentru o petrecere de somn a fost considerat normal în Los Angeles în 1995, dar este unghiul în care această poveste este atârnată, așa că trebuie să te duci cu ea.

Georgina (Lora Zane) este o bisexuală confuză care se gândește să se întoarcă la bărbați. Jill (Dana Delaney) este cea ragușită cu căsnicia fericită despre care nu vorbeam niciodată. Rachel (Laila Robins) este sora lui Jill, care se holbează în jos.