Petrecere la bord – Soul Plane (2004)

Petrecere la bord – Soul Plane (2004) Film Online Subtitrat


Regia: Jessy Terrero
Actori: Dwayne Adway, Snoop Dogg, Tom Arnold
Anul: 2004
Gen: Comedie
IMDB: 4.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Petrecere la bord – Soul Plane

Dupa o experienta umilitoare avuta intr-un avion, Nashawn Wade da in judecata compania aeriana si obtine despagubiri uriase. Hotarat sa faca ceva cu banii, Nashawn creaza serviciul aerian complet pe care-l visa demult, cu stewardeze sexy, muzica funky, un club de dans foarte hot si un insotitor… de toaleta. Decoland din nou-noutul terminal X din Los Angeles, extravagantul avion confera cuvantului “zbor” un alt inteles, purtandu-si pasagerii intr-o calatorie dementa si foarte comica.

Nashawn Wade (Kevin Hart) are o experiență oribilă, cu o companie aeriană tipic: câinele este clasificat ca bagaj în loc de o bagaj de, el mănâncă o masă companie aeriană oribil, fesele lui devine blocat în toaletă în timpul turbulențelor, și câinele său este supt printr-un motor cu reactie (deschiderea după accidental ușa de marfă).

Ca răspuns, el dă în judecată compania aeriană și este acordat $ 100,000,000 de juriu in filmul Petrecere la bord. El decide să folosească banii pentru a începe propria companie aeriană, numit NWA (Nashawn Wade Airlines). Al cărui acronim și logo-ul sunt o trimitere la cultura pop grup rap NWA Compania aeriană, caters special pentru afro-americani si cultura hip-hop.

Terminalul de la aeroport este numit terminalul Malcolm X, avionul este un puternic modificate Boeing 747SP. Personalizat cu hidraulică low-Rider, rotative, Winglet pentru a compensa drag de decoratiuni, și un club de dans. Videoclipul de siguranță este, de asemenea, o parodie a Destinului a copilului piesa “Survivor”.