Peter Iepurasul – Peter Rabbit (2018)

Peter Iepurasul – Peter Rabbit online subtitrat este adaptarea pentru marele ecran a clasicei povesti semnate de Beatrix Potter, despre un iepuras rebel care incearca sa se strecoare in gradina de legume a unui fermier. Peter Iepurasul, filmul pentru intreaga familie care combina live-action-ul si animatia, intra in cinematografele noastre odata cu inceputul vacantei scolare de Paste, oferind o modalitate distractiva si moralizatoare pentru copii de a petrece o ora jumatate.

Filmul Peter Iepurasul – Peter Rabbit online subtitrat incepe ca un pasaj indragit din animatia Alba ca zapada; cu pasarele dragalase cantand voios si continua cu prezentarea adevaratului erou al povestii, un iepuras adolescent pe nume Peter, cam sotios, portretizat intr-un mod fotorealist; pe care adultii il vor aprecia. Cadre din desenele originale in acuarela ale lui Beatrix Potter, autoarea povestii, creioneaza backstory-ul eroului titular.

Lupta pentru suprematia asupra gradinii de legume dintre Peter Iepurasul – Peter Rabbit online subtitrat si domnul Thomas McGregor (Domhnall Gleeson) e firul rosu al povestii; in care impresioneaza cat de bine a fost realizata partea animata si ce bine functioneaza alaturi de personajele in carne si oase si actiunea live-action. Animalele au mimica umana si ii fac pe copii sa inteleaga mai usor ca si animalele simt durerea; si ele sufera, in consecinta trebuie sa ne purtam frumos cu ele.

Peter Iepurasul - Peter Rabbit (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Will Gluck
Actori: James Corden, Fayssal Bazzi, Domhnall Gleeson
An: Filme Online 2018
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 6.6


Peter Rabbit (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review

Peter Iepuraşul, filmul pentru întreaga familie care combină live-action-ul şi animaţia, intră în cinematografele noastre odată cu începutul vacanţei şcolare de Paşte, oferind o modalitate distractivă şi moralizatoare pentru copii de a petrece o oră jumătate.

Filmul începe ca un pasaj îndrăgit din animaţia Alba ca zăpada, cu păsărele drăgălaşe cântând voios şi continuă cu prezentarea adevăratului erou al poveştii, un iepuraş adolescent pe nume Peter, cam şotios, portretizat într-un mod fotorealist, pe care adulţii îl vor aprecia. Cadre din desenele originale în acuarelă ale lui Beatrix Potter, autoarea poveştii, creionează backstory-ul eroului titular.

Lupta pentru supremaţia asupra grădinii de legume dintre Peter iepuraşul şi domnul Thomas McGregor (Domhnall Gleeson) e firul roşu al poveştii, în care impresionează cât de bine a fost realizată partea animată şi ce bine funcţionează alături de personajele în carne şi oase şi acţiunea live-action. Animalele au mimică umană şi îi fac pe copii să înţeleagă mai uşor că şi animalele simt durerea, şi ele suferă, în consecinţă trebuie să ne purtăm frumos cu ele. Ritmul filmului e alert, cu secvenţe în care fructele şi legumele explodează, se aprind focuri de artificii, au loc electrocutări şi lupte între oameni şi iepuri, într-un efort coregrafic, al efectelor vizuale şi speciale lăudabil. Peter Stubbs (Ghost Rider) a coordonat efectele speciale. Totuși, faptul că singurul scop în viață al iepurașului e victoria asupra grădinii de zarzavaturi face „subțire” povestea și reduce iepurașul la un portret unidimensional.

Peter Rabbit este un iepure care nu se poate abţine să nu se furişeze în grădina de legume pentru a fura fructe şi legume pentru familia sa, iar curajul lui îl pune adesea în situaţii dificile. Peter este prevenit să nu intre în grădina lui McGregor pentru că tatăl său a comis această nesăbuinţă şi a ajuns într-o plăcintă cu carne. Dar el nu ascultă. Spectatorii mici ai filmului vor înţelege că există consecinţe pentru faptele noastre iar a-ţi cere iertare şi a-ţi recunoaşte vina e unul din lucrurile eliberatoare. Poate cu ocazia acestui film părinţii vor discuta cu copiii și despre greşeala de a pune etichete. În acest film, nu vulpoiul, ci iepuraşul e personajul viclean, pus pe şotii, care lasă un haos pe unde trece.

De partea iepuraşilor este afectuoasa Bea (Rose Byrne), o mare iubitoare de animale, vecina lui McGregor. Curând, lupta pentru stăpânirea grădinii dintre Peter şi McGregor devine o luptă pentru obţinerea afecţiunii luminoasei Bea. Tripleţii iepuraşi Flopsy, Mopsy şi Cotton-tail, cu veşnica lor dispută despre cine e cel mai mare, e trioul aducător de zâmbete al poveştii. verişorul Benjamin Bunny e vocea raţiunii pentru Peter, vulpoiul e personajul prostuţ al poveştii, aricioaica e veterana grădinii care ar face orice pentru o porţie de unt de arahide, purcelul veşnic la dietă cade mereu pradă propriei pofte de mâncare etc.