Pete Johansson (2016)

Pete Johansson (2016) Online Subtitrat


Regia: Doesjka van Hoogdalem
Actori: Peter Johansson
An: 2016
Gen: Comedie
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<-Iryz_zeUnw/Pete.J" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Pete Johansson

În Amsterdam, comediantul Pete Johansson își dezlănțuie comentariile acide pe seama mai multor subiecte, de la urși și albine, la sex și căsătorie.

Netflix a înscris o mulțime de stand-up-uri de nume mari pentru specialiști care să stea pe serviciul lor de streaming. Dar, admirabil, există și câțiva non-A-listers, sperăm că îi încurajează pe abonați să descopere benzi desenate mai mult.

După cum sugerează și numele acestui spectacol, comedia canadiană Pete Johansson se încadrează ferm în această categorie, cu ultimul său spectacol, înregistrat modest la Toomler Comedy Club din Amsterdam, care a căzut proaspăt în catalog. Cei nou-veniți la munca sa ar trebui să se simtă instantaneu acasă, totuși: ca un alt bărbat alb de vârstă mijlocie împărtășindu-se în mod confidențial observații, el se potrivește cu stereotipul clasic al unui stand-up, astfel încât toată lumea știe unde stau

El nu face nimic pentru a risipi clișee despre canadieni, începând cu un bun zece minute pe urși – și el este un mic ursin însuși: mare, păros și mârâind materialul său. Însă zgâriați puțin mai mult și veți vedea că există mai mult pentru acest comic decât pentru ochi. După acea secțiune lungă de viață sălbatică, el recunoaște că “îi iubește pe animale, dar îi urăște pe oameni”, deschizându-se într-o secțiune despre părinții sălbatici. Începe să fie solid, dacă este un pic sigur, înainte de a intra pe un teritoriu mai controversat, sugerând “un pic de inginerie socială”, care arată o margine provocatoare.