Peştele cel mare – Big Fish (2003)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Peştele cel mare – Big Fish (2003) film online subtitrat

Gen: Aventura, Drama, Fantezie
Producator(i): Daniel Wallace , John August
IMDB: 8,0
Regia: Tim Burton
Actori: Ewan McGregor, Albert Finney, Billy Crudup

Din punct de vedere al fiului său, calendarul Edward Bloom este oprit. El a petrecut anii de înainte de nașterea fiului său având aventuri uimitoare și satisfacerea personaje de neuitat, și anii de după naștere, spune povești fiului său, de peste si peste si peste din nou. Albert Finney, care poate fi cel mai concis al actori, poate, de asemenea, atunci când este necesar, să joace un blowhard neobosit, și în “Peştele cel mare”, caracterul său repetă aceeași povești atât de necruțător vă așteptați globilor oculari ascultătorilor săi să se rostogolească în sus, în lor fruntea și se înlocuiesc cu diagrame tic-tac-toe, ca în Funnies.

Unii, cu toate acestea, găsi vechi Edward eroic și fermecător, și soția sa este una dintre ele. Sandra (Jessica Lange) stă ceasul în dormitor de sus în cazul în care soțul ei pleacă de viață la fel de lugubru ca el a trăit. Ea cheamă acasă pe fiul lor, Will (Billy Crudup). Will, un jurnalist care lucrează în Paris, știe poveștile tatălui său de inimă și are o solicitare exasperat final: Poate tatăl său acum spune-i în cele din urmă adevărul? Old Edward harrumphs, deplasări unele flegma, și începe din nou de reciclare.

Tim Burton a regizat filmul Peştele cel mare, si ne-am simți dorința de a plonja în flashback-uri, care arată Young Edward (Ewan McGregor) și Young Sandra (Alison Lohman), având de fapt, unele dintre aventurile bătrânul povestește neobosit. Aceste amintiri implica o vrăjitoare (Helena Bonham Carter-) al cărui ochi de sticlă reflectă modul vizitatorii ei vor muri, și un circ condus de Amos Calloway (Danny DeVito), în cazul în care el face prieteni cu personaje, cum ar fi Karl gigant (Matei McGrory).

Într-o zi ca Edward plimbări sub Big Top, el devine fascinat de prima bucatica de Sandra, și timpul se târăște în SLO-mo ca stie imediat aceasta este femeia pe care este destinat să se căsătorească. Există și alte aventuri, una care implică o somn fel de mare ca un rechin, dar ar fi greu la început momentul în care a parașute pe scena de un talent spectacol Armatei Roșii în China, și îndeplinește Ping și Jing, schimbul doi un duo vocal conjoined picioare. Acum cu siguranță toate aceste povesti sunt fantezii febril, nu? Veți avea pentru a vedea filmul pentru a fi siguri, deși, desigur, există, de asemenea, teoria încredere că lucrurile sunt adevărate, dacă le considerăm a fi atât de; în cazul în care a lucrat pentru Tinker Bell, poate că va lucra pentru tine in filmul Peştele cel mare.