Person of Interest (2011)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Person of Interest (2011) Serial Online Subtitrat


Regia: Richard J. Lewis
Actori: Jim Caviezel, Taraji P. Henson, Kevin Chapman, Michael Emerson
An: 2011
Genuri: Seriale, Actiune, Crima, Drama
IMDB: 8.4
Durata episod: 43 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Person of Interest SEZONUL 5 Online Subtitrat:


S05E01

S05E02

S05E03

S05E04

S05E05

S05E06

S05E07

S05E08

S05E09

S05E10

S05E11

S05E12

S05E13


Review Person of Interest (2011)

Finch, un geniu al informaticii din serialul Person of Interest, a creat pentru guvern un sistem capabil să detecteze informații legate de acte de violență sau terorism, înainte ca acestea să aibă loc. Mașinăria separă informația acumulată în două categorii: relevantă și irelevantă. Cu toate astea, Finch realizează că informația irelevantă conduce și ea adesea către omucideri și alte fărădelegi.

Mort în ochii autorităților, fostul agent special al CIA John Reese este contactat de Finch, care își propune să-l includă în echipă. Având ca motivație decepția cauzată de moartea iubitei lui și de ancheta neconcludentă a autorităților, Reese va lupta acum, folosind sistemul creat de Finch, pentru a lupta împotriva criminalilor.

Un serial bu Person of Interestn; interesant, plin de mister si ideii promitatoare, un scenariu care are la baza ideea ca odata si odata cu toţii murim; dar că uneori o alegere greşită ne poate salva sau sfarsi viaţa, fiecare episod te surprinde cu altceva; iar dupa vizionarea sezonul 1 m-a captivat; dorind sa vizionez si urmatoarele episoade; cu fiecare episod vizionat personajele prind contur si sunt etalate mai ”explicite”, lucrurile din trecut nu inceteaza sa apara; suspansul este prezent in fiecare episod; distributia pe placul meu; Caviezel excelent intr-un rol care ii se potriveste ca o manusa; ii se citeste pe chip trecerea aniilor; dar a ramas acelasi personaj carismatic; plin de mister; un serial pe care il recomand.

PortalulTauTV.com
Person of Interest (2011) Online Subtitrat in Romana

Person of Interest (2011)

Notă film - PortalulTauTV.net:
5