Permanent (2017)

Permanent (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Colette Burson
Actori: Patricia Arquette, Rainn Wilson, Kira McLean
An: 2017
Gen: Comedie
IMDB: 5.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Permanent

Anul este 1982. Parul lui Farrah Fawcett mai domnește. Tânărul Aurelie (Kira McLean), care sa mutat cu părinții săi într-o suburbie din Virginia, privește cu ochii pe lăcașurile groase ale fetelor din școala de mijloc din jurul ei și îi roagă pe părinți (Patricia Arquette și Rainn Wilson) să o lase “permanent.”

Întreaga ei viață va fi diferită – mai ales într-o școală nouă unde nu știe pe nimeni – dacă părul ei avea mai mult “corp”! Părinții lui Aurelie sunt despărțiți în mod deschis, iar stagiarul salon de frumusețe care administrează permul lui Aurelie lasă să pară ca micul orfan Annie cu degetul într-o priză electrică. Hărțuirea pe care o primește la școală, deja rea, creează o crestătură. Se luptă. Tot ce are nevoie să facă este cumva să vină cu 60 de dolari pentru a-și îndrepta părul. Ea planuri și planuri pentru un mod de a obține acei bani.

“Permanent” este umplut cu adulți ineficienți narcisciști și copii, la fel de cruzi ca pălăriile negre într-un clasic occidental. Toată lumea mispronounes numele lui Aurelie (un profesor o numeste “Areola” la un moment dat). Jim, tatăl lui Aurelie, a fost steward în Air Force One și prezintă cu mândrie toate fotografiile semnate de la președinții S.U.A. Se întoarce la școală, dar înfricoșat de teama sa de a înota (poveste lungă).

O privire la tufa lipită pe cap îl face evident în cazul în care fiica lui își face insecuritățile părului. Jeanne, mama lui Aurelie, este suprasolicitată și frustrat sexual (“Jim!”, Pledează într-un moment, “Sexul este gratuit!”). Scopul ei principal în viață este atingerea unui delfin și ea este atât de furioasă când Jim nu arată interesul potrivit că ea doarme pe o pătură în curtea din spate.