Pericol Global – Geostorm (2017)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

După o serie de dezastre naturale care puneau în pericol omenirea, conducătorii lumii au colaborat pentru construirea unei reţele de sateliţi care să stabilizeze climatul. Însă sistemul a început să dea erori, iar specialiştii mai au foarte puţin timp la dispoziţie pentru a detecta problema şi a salva planeta.

Gerard Butler revine pe marile ecrane în rolul unui inginer care, alături de fratele său (Jim Sturgess). Este angajat să rezolve problema tehnică de pe unul dintre sateliţi. În timp ce Jake (Butler) este trimis în spaţiu să repare defecţiunea. Max (Sturgess) începe să investigheze ipoteza unei conspiraţii la nivel înalt, chiar din interiorul Casei Albe.

Gerard Butler revine pe marile ecrane în Geostorm, în rolul unui inginer care, alături de fratele său (Jim Sturgess). Este angajat să rezolve problema tehnică de pe unul dintre sateliţii care stabilizează climatul… În timp ce Jake (Butler) este trimis în spaţiu să repare defecţiunea, Max (Sturgess) începe să investigheze ipoteza unei conspiraţii la nivel înalt. Chiar din interiorul Casei Albe.


Regia: Dean Devlin
Actori: Gerard Butler, Abbie Cornish, Ed Harris, Jim Sturgess, Andy Garcia
An: 2017
Gen: Actiune, SF, Thriller
IMDB: 5.4


Geostorm (2017) Online Subtitrat


Pericol Global - Geostorm (2017)
Pericol Global - Geostorm (2017) Online Subtitrat in Romana

După o serie de dezastre naturale care puneau în pericol omenirea, conducătorii lumii au colaborat pentru construirea unei reţele de sateliţi care să stabi

Notă film - PortalulTauTV.net:
3