Perdiendo el norte (2015)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

Perdiendo el norte (2015) film online subtitrat

Gen: Comedie
Scenariu: Oriol Capel, David S. Olivas
IMDB Rating: 5,7
Regizor(i): Nacho G. Velilla
Actori: Blanca Suárez, Yon González, Javier Cámara

Aproape o jumătate de secol după Vente în Germania, Perdiendo el norte, Pepe (Pedro Lazaga, 1971), care a jucat Angelino Pepe Sacristan continuă prin țara Dona Angela (Merkel: nu rudenie de coincidență de nume), nu l-au lăsat în pace mai mult de un Pepe (Alfredo Landa). O jumatate de secol, care sunt aproape două generații și unele modificări remarcabile în viața pielea taur, dar că viața ia mai multe transformă întorc emigrarea în Germania ca o resursă de a prospera (sau pur și simplu pentru a supraviețui). Pentru că aici, chiar de asteptare Prospero (Javier Camara într-o persoană foarte recunoscător) aveți oportunități, mai degrabă vă sunt sortite să te sufoce ipoteci, mai ales dacă am cunoscut vremuri bune și avea din nou suflet bogat.

Bronzare foarte în sitcom-uri (7 vieți, Aida), Perdiendo el norte, Nacho G. Velilla șutează de-a treia mult timp după Chef Special (2008) și urât (2010), cel mai bun mor său film. A consolidat o comedie foarte recunoscător, de tipul celor care se poate rupe de box-office. Un popular Tonuri de comedie pentru un public larg, profită de tema propusă, este remarcabil în scurt Dodge (dialoguri și glumele) și funcționează foarte bine în critica socială și a resurselor melodramatice. Va avea, probabil, de lipsa față de subtilitate, a sugerat un umor mai explicit că, și cu siguranță este o deficiență evidentă; dar filmul Perdiendo el norte este simplă și nu alibiuri caută râde imediat.

Cu un background ca un economist, Hugo, și prietenul său Braulio (care și-a pierdut părtășia lui într-un laborator) decid să mărșăluiască în Germania la televizor după ce a văzut o carieră de succes ale tinerilor spanioli. Hugo lasă în urmă prietena lui, dintr-o familie bogată in Perdiendo el norte. Dar la sosirea în Berlin este departe de navigatie simplu: chiar dacă încearcă, nici devine un loc de muncă, în conformitate cu așteptările lor și formarea lor. Hugo se duce în jos aroganța cu care a condus la sosirea; Este pe cale de a deveni, ceea ce a prezis Andres, un supraviețuitor chiar spaniol bereta emigrare și carton valiza septuagenar. Cei doi prieteni ajung să lucreze în kebab care conduce o căsătorită cu un spaniol (Malena Alterio) și în cazul în care există, de asemenea un alt angajat compatriotul turc a cărui soră Carla (Blanca Suarez) face doar Ding Hugo.