Perdida (2018)

Filmul Perdida (2018) se bazeaza pe romanul lui Florencia Etcheves numit Cornelia, in care un profesor de la o scoala de renume din Buenos Aires face o calatorie de studiu cu cinci dintre studentii ei, dar se intoarce doar cu patru, deoarece unul dintre ei dispare misterios. Este Cornelia Villalba, care iese cu prietenii ei sa mearga sa danseze si se pierde in mijlocul padurilor Patagonian.

Acest nou film de la Netflix din Argentina a parut foarte interesant la inceput: un mister, interesant, despre o fata disparuta, redeschis dupa multi ani mai tarziu; cu un conducator feminin si cu unele setari interesante din America de Sud. Cu toate acestea, Perdida online subtitrat mi s-a parut plictisitor!

Perdida online subtitrat (care se traduce ca Lost/Pierdut) se bazeaza pe cartea Cornelia de Florencia Etcheves; dar nici cartea, nici comentariile ei nu par sa fie disponibile in limba engleza, asa ca nu pot comenta despre aceasta adaptare. Povestea filmului are potentialul de a fi interesanta, asa ca trebuie sa ma intreb daca a fost prost adaptat sau prost indreptat?!


Regia: Alejandro Montiel
Actori: Pedro Casablanc, Nicolás Furtado, Luisana Lopilato
An: 2018
Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: 5.1


Perdida (2018) Online Subtitrat