Pentru patrie – Check Point (2017)

Un vagabond descopera planurile invadarii Americii. In momentul in care incearca sa ii vorbeasca serifului despre aceasta descoperire socanta acesta din urma refuza sa il creada si il inchide pentru vagabondaj. Insa cand seriful observa comportamentul straniu al localnicilor incepe sa se ingrijoreze si sa creada spusele vagabondului. Cinci localnici decid sa se infiltreze in celula terorista si sa dejoace planurile acestor teroristi periculosi.

Sunt atât de multe probleme cu acest film Check Point online subtitrat care a fost comică. Am crezut că acest lucru ar putea să fi fost un tip parodie de film în cazul în care acestea au fost de luare distractiv de film de acțiune brânzos; dar nope am greșit. Erau morți serioase cu privire la acest film. Acesta este tipul de film de m-aș aștepta studenții primul an de film pentru a face sau chiar de liceu AV Club. Nu mă aștept ca acest lucru de la cineaști experimentați.

Dupa ce a vazut acest film am cercetat câteva din alte lovituri ușoare ale lui Churchill; omul tipul ăsta îi place să se pună în filmele sale proprii.


Regia: Thomas J. Churchill
Actori: Bill Goldberg, Kenny Johnson, Mindy Robinson
An: 2017
Gen: Actiune, Thriller, Razboi
IMDB: 3.2


Check Point (2017) Online Subtitrat