Pennyworth (2019)

Inspirat din benzile desenate DC Comics, acest serial Pennyworth (2019) online subtitrat ne arată povestea lui Alfred Pennyworth, un fost soldat SAS britanic, care pune bazele unei firme de pază și începe să lucreze pentru Thomas Wayne în Londra anilor ’60. Dacă numele personajului principal ți se pare cunoscut, ar trebui să știi că Alfred Pennyworth ajunge să fie majordomul lui Bruce Wayne. Da, acel Bruce Wayne!

Pennyworth (2019) Serial Online Subtitrat in Romana


Regia: Jon East, China Moo-Young
Actori: Hainsley Lloyd Bennett, Ben Aldridge, Dorothy Atkinson
An: 2019
Gen: Seriale Online, Actiune, Crima, Drama
IMDB: 8.0


Pennyworth (2019) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Trailer


Review Pennyworth (2019)

Dacă nu știați în prealabil, ați fi iertat că nu ați realizat că noua serie Pennyworth a Epix este chiar legată de miturile Batman de mult timp și de mult pe care le-a iubit. Ei bine, sunt câteva cadouri. Numele Alfred Pennyworth este sinonim cu Crusaderul Caped, la urma urmei, butlerul și confidenta sa credincioasă, iar Thomas Wayne, tatăl lui Bruce, face parte integrantă din originea celui mai mare detectiv al lumii ca orice altceva.

Dar Pennyworth Sezonul 1, Episodul 1, pe care îl puteți viziona pe Epix acum înainte de premiera oficială în această duminică, 28 iulie, are o preocupare foarte mică cu ceea ce credeți că știți deja despre personajele sale. De fapt, aceasta este o interpretare mai nouă și mai întunecată, care se simte complet diferită de ceea ce se întâmplă cu proprietățile lui DC în alte colțuri ale universului streaming, de la Titans la Doom Patrol la Swamp Thing, ca să nu mai vorbim de Shazam!

Universul DC face lucruri interesante, apoi, pe propria platformă, pe marele ecran și acum pe Epix, care pare a fi un loc ciudat pentru un astfel de spin-off ca Pennyworth. Dar poate că este potrivit pentru un spectacol care dorește în mod clar să-și dea drumul în direcția proprie, nu în totalitate liber de asociații unei francize mai largi, dar nu și în întregime definite de ei – Marvel a făcut același lucru cu agentul Carter și oricine a văzut acea emisiune știa cât de mult a fost o travestiție încât mai mulți oameni nu au făcut-o.

În lungul Pennyworth Episodul 1, Alfred este interpretat de Jack Bannon, reimaginat ca un fel de Cockney herbert de clasă muncitoare, asemănător cu portretul său din Gotham, care lucrează ca un vânător de cluburi de noapte și consultant în probleme de securitate într-un Londra postbelic cu un orizont evident, fals, înțepenit de smogul verde. Există o clasă subterană, pe măsură ce Alfred se luptă să se readuce la viață în afara SAS; propriul tată (Ian Puleston-Davies), în mod corespunzător un majordom, crede că ar trebui să-și asume o poziție respectabilă ca piciorul unui om și dezaprobă interesul iubitului actor Esme (Emma Corrin).

În altă ordine de idei, Bet Sykes, o plictisitoare de nord, cântată de cântăreață-compozitorul Paloma Faith, face remarci regulate despre bogatul și puternicul – ciudat, considerând că este mușchi pentru o societate secretă care are legături parlamentare cunoscute sub numele de Raven Society.

O mare parte din Pennyworth Sezonul 1, Episodul 1 este dedicat răpirii lui Esme de către acea aceeași societate, în speranța că o va folosi ca o pârghie împotriva lui Alfred, astfel încât va prelua Thomas Wayne (Ben Aldridge), un om de afaceri enigmatic care vrea să angajeze Alfred ca consultant pe probleme de securitate pe termen lung. De aici vine cea mai mare parte a serializării spectacolului, cum ar fi macro-plotarea Societății Raven – văzută la Pennyworth Episode 1 ca Bet, iar Harwood (Jason Flemyng).

Și, poate, surprinzător, Pennyworth este excelent. Este scrisă și elegantă, ritmată și complotată bine și se simte ca o clădire pe mitologia stabilită, fără a se îndrepta în mod constant, cu tortură înapoi la ea. Paloma Faith este un punct de pornire timpuriu în rândul unei distribuții care lovește notele corecte la aproape fiecare viraj, iar acțiunea spectacolului, în timp ce relativ rar, se simte în mod corespunzător brutală și interesantă. Dacă trebuie să învățăm istoria celui mai credincios aliat al lui Batman, atunci – până acum, oricum – mă bucur că aceasta este versiunea pe care o vom obține.