Peninsula – Train to Busan 2 (2020)

Filmul Peninsula – Train to Busan 2 (2020) online subtitrat este continuarea filmului horror sud-coreean din 2016, insa are si o noua direcție. În timp ce prima parte a fost o poveste despre zombie, intr-o locomotivă, Peninsula pare mai mult imaginea unui jaf care se întâmplă pe fondul unei epidemii zombie.

Aceeași lume, diferite personaje și scenarii, are propriul său brand de istețime, ceea ce îl face plăcut de urmarit. Eroul nostru este Jung-seok (Dong-wan Gang), un fost soldat, acum un civil care locuiește în Hong Kong. El este de acord să participe la “un proiect” al unui criminal local. Undeva în orașul-port se află un camion cu 20 de milioane de dolari.

Nu numai că există zombi care pândesc în jur, există și o altă bandă care caută camionul. Regizorul Sang-ho Yeon realizează totul cu energie și creativitate, si pentru ca nimeni să nu creadă că această continuare este goală când vine vorba de substanță, povestea dintre Jung-seok și Min-jung reuseste sa compenseze într-un mod satisfăcător. Peninsula – Train to Busan 2 (2020) online subtitrat este o capodoperă a thriller-ului zombie.


Regia: Sang-ho Yeon
Actori: Dong-Won Gang, Jung-hyun Lee, Re Lee
An: 2020
Gen: Actiune, Groaza, Thriller
IMDB: 6.0


Peninsula – Train to Busan 2 (2020) Online Subtitrat


Trailer