Pelin – Wormwood (2017)

Serialul Pelin – Wormwood online subtitrat de la Netflix este o poveste multigen in care Errol Morris exploreaza moartea misterioasa a unui savant american implicat in timpul Razboiului Rece intr-un program secret numit MK-Ultra.

In primul rand, regizorul, la care sunt un fan, trebuie sa fie felicitat pentru ca a adus aceasta poveste importanta pe ecran, un capitol trist si inspaimantator in istoria noastra, care este mai mare decat povestea lui Frank Olson si chiar programul MK Ultra. Acestea fiind spuse, el pare sa fi fost constrans de valorile de productie cerute de post-Breaking Bad audiente: depasire tehnica si artistica, tensiune muzicala neincetata si indoire de gen, cand povestea in sine nu numai ca este minunata, dar bine documentata si esentiala istoric, putin cunoscuta sau intelesa.

Lungimea (dupa cum sa observat) seriei Serialul Pelin РWormwood online subtitrat este cu mult mai mult decat necesara pentru a spune aceasta poveste. Un film de doua ore sau o serie de doua parti ar fi fost o utilizare mai eficienta. Cu toate acestea, sunt incantat sa vad povestea lui Frank Olson prezentata cu mare respect, desi partile documentare erau, pentru mine, de departe cele mai convingatoare decat secventele filmate.


Actori: Peter Sarsgaard, Molly Parker, Christian Camargo
An: 2017
Gen: Seriale Online, Documentare, Biografie
IMDB: 7.0


Wormwood (2017) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

s01e04

s01e05

s01e06