Pearson (2019)

Costume/Suits spin-off Pearson are premiera pe SUA Network pe 17 iulie cu Gina Torres ce ii reda rolul de Jessica Pearson. Acum, cu sediul în Chicago, Jessica Pearson se luptă cu partea întunecata a politicii locale departe de New York City. Torres a jucat în șapte sezoane din Suits și apare în toate cele 10 episoade ale lui Pearson, alături de o distribuție realizată de unele dintre cele mai mari nume de la televiziunea americană și cinema.

Pearson (2019) Online Subtitrat


Regia: Daniel Arkin, Aaron Korsh
Actori: Gina Torres, Isabel Arraiza, Eli Goree
An: Seriale Online 2019
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 6.5


Pearson (2019) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Trailer


Review Pearson (2019)

Pearson știe că singurul punct de vânzare cu adevărat necesar pentru serial este “Gina Torres”. “Iad, costume – spectacolul din care Pearson și titularul lui Tessler, Jessica Pearson, s-au desprins – știa că, deși nu era lider. De fapt, tocmai de aceea există o spinoff Jessica Pearson / Gina Torres în primul rând.

La costume, a fost întotdeauna evident că spectacolul avea un hitter greu în Gina Torres, dar pe baza naturii fiarei – în timp ce majoritatea seriei cuprinde cele două conduceri ascunzând un secret major de la ei, șeful lor – a fost adesea pe margine, cu foarte puține materiale pentru ca ea să-și scufunde dinții. Dar, hei, purta naiba dintr-un costum, mult mai bine decât oricine altcineva de pe cast.

As Suits a continuat (este acum în al nouălea și ultimul sezon) cu atat mai mult cu cat rolul ei nu era mai mare, in timp ce era inca de inteles datorita naturii spectacolului. Astfel, au apărut planurile pentru spinoff. (După ce a părăsit show-ul în timpul sezonului șase și seria de urmărire a lui ABC, The Catch a fost anulată, adică).

Inițial intitulat “Second City” – un joc de hârtie care pleacă de la New York la Chicago, dar, de asemenea, sugerează un spectacol mult mai frumos decât este – Pearson o urmează pe Jessica, în timp ce începe un nou capitol în viața ei cu iubitul său live, Jeff Malone (jucat de DB Woodside de la Fourth Season) și noua ei carieră ca “mâna dreaptă” neoficială a primarului orașului Chicago Bobby Novak (Morgan Spector).

Primul episod al primului episod al lui Pearson , care a dansat stânjenit ceea ce a dus la această nouă dinamică, este însă mai bine explicat în “The Good Bye”, în cazul în care licența lui Jessica din Chicago este luată. (În timpul șasea sezon a costumelor, Jessica fusese deja ilegală în New York, din cauza unui alt act de răzbunare.) Cazul final al lui Jessica ca avocat (alături de costumele sale protejează, Harvey Specter) este un proces de acțiune împotriva dezvoltarea locuințelor publice care va fi distrusă de către dezvoltatorul patrimoniului corupt Pat McGann (Wayne Duvall).

Răsucirea? Jessica a luat cazul să-și salveze familia extinsă, necunoscută și necunoscută, de la sfârșitul pe stradă. Așa cum Jessica a mers mai departe pe gaura iepure pentru acest caz, ea a început rapid să descopere iarnă în joc, ajungându-se chiar pe crucea unui polițist din Chicago care a servit în mod clar unui maestru mult mai mare, Nick D’Amato (Simon Kassianides).