Pe roţi – On Wheels (2017)

Pe roţi – On Wheels (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Mauro D’Addio
Actori:
2017
Gen: Aventura, Drama, Familie
IMDB: 7.7


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Pe roţi – On Wheels

Pe roţi – On Wheels este un film rutier, o dramă de vîrstă, care vizează un public tânăr. Lucas, un băiat de 13 ani, este legat de scaunul cu rotile după ce a suferit un accident. Laís, o fată de 12 ani, îi ajută pe mama ei să vândă micul dejun la o stație de camion, în micul oraș în care locuiesc. Fata ar vrea să se întâlnească cu tatăl ei, un șofer de camion care a plecat când era copil și nu sa întors niciodată. Lais și Lucas devin prieteni la școală, iar când află unde locuiește tatăl ei, cei doi au plecat într-o călătorie.

On Wheels (Sobre Rodas), un film brazilian care se joacă la Festivalul Internațional de Film TIFF Kids din acest an. Este un exemplu rar al unui film de copii executat inteligent, care nu îi insultă audiența și nici nu-și așteaptă bine primirea.

Scrisă și regizată de Mauro D’Addio, debutandu-și debutul în film, On Wheels urmărește povestea lui Lais, o fetiță de 12 ani care. Atunci când nu este la școală. Ii ajută pe mama și bunica ei să vândă cafea și mese la o cafenea pe marginea drumului. Din păcate, Lais nu și-a întâlnit niciodată tatăl, nici nu-și cunoaște identitatea (se pare că este un hoț). Când Lais primește un indiciu despre el, ea se confesează cu colegul său de clasă Lucas. Un paraplegic legat de scaunul cu rotile care a pierdut un an de școală după ce a fost lovit de o mașină. Lucas este deprimat. Deoarece provocările normale de a se potrivi în acea ciumă, de 13 ani, sunt amplificate pentru Lucas.