Pe o rază de soare – Walking on Sunshine (2014)

Pe o rază de soare – Walking on Sunshine (2014) Film Online Subtitrat

Regia: Max Giwa, Dania Pasquini
Actori: Gemma Arterton, Kylie Minogue, Samantha Barks
An: 2014
Genuri: Muzicale, Romantice
IMDB: 5.3
Durata: 97 minute

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

<4s27DtCaYMw/Walk.on.Sun" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

Trailer Pe o rază de soare – Walking on Sunshine (2014)

Sinopsis Walking on Sunshine

Dupa o poveste de dragoste furtunoasa, mai ceva ca-n filme, Maddie s-a decis ca a venit momentul sa faca pasul cel mare in viata alaturi de Raf. Un italian irezistibil care i-a cerut mana in cel mai romantic mod cu putinta. De vis, nu-i asa?

Toate bune si frumoase pana cand Taylor, sora lui Maddie, vine in Italia sa faca cunostinta cu alesul ei. Ajunsa la fata locului, Taylor constata ca ea si Raf se cunosc bine de tot…. de ceva timp.

Ce va urma? “Holiday” ,”Venus”,”How Will I Know”,”The Power of Love”,”Don’t You Want Me”,”Walking on Sunshine”,”Eternal Flame”,”Girls Just Wanna Have Fun”/”The Wild Boys, “It Must Have Been Love”, “Faith”, “White Wedding”, “If I Could Turn Back Time”, si “Wake Me Up Before You Go-Go”! Cele mai frumoase hituri ale anilor 80, o poveste de dragoste cu mult suspans si un final pe masura!

Recenzie film online Pe o rază de soare

Lunga vara fierbinte 2014 se întinde interminabil înainte. Aerul con de speranță a rupt și Calvary lui Steven Gerrard de rusine, ca Michael Foot după alegerile generale 1983, se raspandeste malarially peste aceste insule, în timp ce fiecare manager de cinematograf din țara cloce nefericiti despre contra-programare și cu toate implicațiile sale complexe.

Multe dintre blockbuster de vară și vehicule de mari nume – “tentpoles” care susțin -appear de circ a fost întârziat, anticipând gloria sportivă, sau cel puțin interes. Acum, că blokes sunt lipite la televizor, susține el, au scazut cu peste 24 de cutii de bere și pungi de dimensiuni plapumă de snacks-uri, filme trebuie să fie programate să facă apel la femeie. Cu toate acestea, probabil, această presupunere este greșită sexiste, în orice caz. Ar putea fi faptul că ambele sexe sunt cuprinși de companiile de sezon sportive de televiziune și de film trebuie doar să arunce produsul iffy în cinematografe și așteptați-l. Oricum ar fi, aceasta este o perioadă slabă ca cea care urmeaza imediat Oscaruri.

Mersul pe Sunshine este un film contra-programat impotriva zilelor de vară câine, un musical tonomat de vânzare fanatică un Feelgood stereotip tremur de găină noapte cu diverse hit-uri 1980. Un titlu alternativ ar putea fi acum asta e ceea ce numesc eu comercial Mamma Mia Viabilitatea!