Pavilionul – The Ward (2010)


Pavilionul – The Ward (2010) film online subtitrat

Regia: John Carpenter
Actori: Sean Cook, Amber Heard, Mamie Gummer, Danielle Panabaker, Laura-Leigh
Anul: 2010
Gen: Groaza, Thriller
Durata: 88 minute
IMDB: 5.6/10 din 19319 voturi

Lui John Carpenter este un regizor celebru care a lucrat frecvent în Sci-Fi și de groază genurile. El este unul dintre realizatori nume de brand din 1970,-’80. Filmografia sa include Assault on Precinct 13, Halloween, ceata, evadare din New York, The Thing, Starman, Big Trouble in Little China, trăiesc, multe dintre care au fost deja refacut sau sunt in prezent in dezvoltare pentru o reface ecran mare. Cariera Carptener a lovit o criză în anii 1990 cu filme, cum ar fi Memoriile unui om invizibil, sate în Damned, Evadare din Los Angeles, Vampire $ și. Fantomele de pe Marte. Carpenter nu a făcut un film “Pavilionul” în aproape nouă ani.

În acest an la Festivalul International de Film de la Toronto, Carpenter face întoarcerea sa pe marile ecrane cu un film numit secția. Are această marca o revenire triumfală pentru Carpenter? Din nefericire nu. Scris de Michael și Shawn Rasmussen (a cărui credit produs numai alt în 2005 thriller indie Long Distance), povestea urmează o tânără pe nume Kristen (jucat de Amber Heard), care este instituționalizată în urma aparent dând foc unei case. Odată ajunși “salon”, Kristen devine terorizat de o fantomă a unui fost pacient. Terenul este dincolo de derivat, și funcțiile numai pentru ca Carpenter pot servi sari inexplicabila sperie la public (șocant dezvăluie cu repere muzicale puternice). Filmul este filmat într-o abordare mai de modă veche, care vine de pe mai mult de pompos nostalgic. Dar cine știe, filmul “Pavilionul” ar fi lucrat mult mai bine în anii 1980.

Detinuti psihotice Kristen sunt toate, cum ar fi ea, femeile tinere frumoase, dintre care cel mai urat ar putea trece, poate pentru o versiune de tineri de Lauren Dern. Desigur, acest lucru poate fi motivată mai târziu, în complot-o oarecare măsură in filmul “Pavilionul” (deși cred că nu ar fi mult mai mult decât o scuză). Dar totuși, totul pare a fi o scuză pentru a trage o secvență de duș cu toate femeile tinere – care nu ma intelege gresit, eu nu sunt împotriva acestui fel de exploatare în filme de gen, dar acest lucru servește aproape nici un scop și Caracteristici nr nuditate reală.