Paul Apostle of Christ (2018)

Paul Apostle of Christ online subtitrat este povestea epică a lui Pavel, omul care dintr-un persecutor al bisericii, a devenit cel mai puternic și important promotor al acesteia. Luca, ca prieten și medic, își riscă viața de fiecare dată când se aventurează în orașul Roma pentru a-l vizita pe Pavel, care este ținut captiv în cea mai întunecată celulă din închisoarea lui Nero.

Înainte ca Pavel să fie condamnat la moarte, Luca se hotărăște să scrie o altă carte, care detaliază nașterea a ceea ce va deveni cunoscut drept biserică. Dar Nero este hotărât să scape Roma de creștini și nu se eschivează să-i execute în cele mai stricte moduri posibile.

Legat în lanțuri, lupta lui Pavel este internă. El a supraviețuit atâtor bătăi, naufragii, foamete, frig și expuneri, și totuși, în timp ce așteaptă condamnarea la moarte, este bântuit de umbrele rătăcirilor sale din trecut. Doi oameni se luptă împotriva unui împărat neclintit și a fragilităților spiritului uman pentru a lăsa moștenire lumii Evanghelia lui Hristos.

Paul Apostle of Christ (2018) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Pavel apostolul lui Hristos
Regia: Andrew Hyatt
Actori: Jim Caviezel, James Faulkner, Olivier Martinez
An: Filme Online 2018
Gen: Aventura, Biografie, Drama
IMDB: 6.7


Paul Apostle of Christ (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review

Luca își riscă viața ca să-l viziteze pe Pavel, care e ținut captiv în Roma, și să-i documenteze viața. Stând alături de Pavel într-o celulă întunecată, Luca află că acesta începe să se îndoiască de sine, dar Luca este hotărât să răspândească evanghelia. Pavel (James Faulkner), care din cel mai cunoscut persecutor al creștinilor devine cel mai influent apostol, își petrece ultimele zile într-o celulă rece și dezolantă așteptând execuția comandată de împăratul Nero. Luca (Jim Caviezel), prietenul și doctorul lui, își riscă viața și se duce la Roma ca să-l viziteze.

Pavel este supravegheat îndeaproape de Mauritius (Olivier Martinez), prefectul închisorii, care încearcă să înțeleagă cum este posibil ca acest bătrân amărât să reprezinte așa o amenințare. Dar înainte ca Pavel să fie executat, Luca se hotărăște să scrie o altă carte, una care detaliază începuturile drumului corect (“The Way”) și nașterea a ceea ce va fi cunoscut ca biserica. Credința lor a provocat un imperiu, dar cuvintele lor au schimbat lumea.