Patton Oswalt: I Love Everything (2020)

Comedia Patton Oswalt: I Love Everything (2020) online subtitrat este un umor dragut, pe seama unor evenimente din viata fiecaruia dintre noi, subiecte precum implinirea a 50 de ani, găsirea din nou a iubirii, cumpărarea unei case, experimentând teama existențiala la Denny’s. Viața trece rapid pe la Patton Oswalt în acest stand-up special. Mulți oameni spun asta – există această idee cunoscută că, atunci când un bărbat împlinește 50 de ani, suferă o criză de varsta a doua.

Face parte din esuarea masculinitatii, numărul 50 îi face pe bărbați să-și dea seama că nu sunt invincibili – moartea va veni într-o zi și mortalitatea chiar există. Este un concept atât de ciudat, încât numărul 50 aduce nesiguranța ce te face să decizi că dintr-o dată vrei să te simți din nou tânăr – un minut te plimbi în papucii tăi, band o cafea caldă dimineața, în minutul următor te trezești la 5 dimineața, îmbrăcat în lycra și încercând sa faci cu bicicleta o plimbare de 30 de mile.

Patton Oswalt: I Love Everything il prezinta pe comediantul nostru efervescent abordand acest număr îngrozitor, în propriul sau stil umoristic – și este foarte distractiv.

Patton Oswalt: I Love Everything (2020) Online Subtitrat


Actori: Patton Oswalt, Bob Rubin
An: 2020
Gen: Comedie
IMDB: 5.0


Patton Oswalt: I Love Everything (2020) Online Subtitrat


Trailer