Paterson (2016)

Paterson (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Jim Jarmusch
Actori: Adam Driver, Golshifteh Farahani, Nellie
An: 2016
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 7.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Paterson

Adam Driver joacă rolul lui Paterson, un șofer de autobuz, bărbat din clasa muncitoare, care trăiește în orășelul omonim din New Jersey și își încearcă norocul în scrisul de poezie, încurajat de soția sa, jucată de Golshifteh Farahani.

El este o celebrare a micilor detalii în viață. O poetică și fermecătoare poveste de dragoste despre un cuplu perfect obișnuit, care trăiesc într-un oraș perfect obișnuit.

Orașul în cauză este Paterson, New Jersey. Casa poetului William Carlos Williams, comediant Lou Costello, si unul dintre cele mai mari cascade din America. Omul în cauză, în stil adevărat Jarmusch, este numit, de asemenea, (jucat cu forma unor pete subtil de Adam Driver). Paterson este un șofer de autobuz greu de lucru care merge în liniște cu privire la îndatoririle sale, toate permițând în același timp peisajul și eavesdropped conversație pentru a inspira pasiunea sa principală în viață; a scrie poezie.

Între timp, prietena lui și dragostea vieții sale, a jucat fără vină de actrița iraniană Golshifteh Farahani, este un cloșcar creativ. Ea își petrece ziua ei de copt brioșe pline de imaginație și de a face perdele noi de la zero. Filmele narative în jurul centrelor de o săptămână șapte zile. În fiecare zi aduce o nouă variație pe tema, iar fiecare moment o reflecție asupra a două persoane care acceptă din toată inima reciproc pentru ceea ce sunt.

Paterson este un film liniștit și contemplativă, care se așează perfect în repertoriul Jarmusch. Este un film despre modul in care oamenii aleg să trăiască viața lor, indiferent de necesitățile de a lucra și de a face bani. La fel ca poezia, cuvintele și imaginile curg cu puțină tensiune dramatică sau de conflict.


Trailer Paterson